DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.44 ₺
G.ALTIN 2,873.15 ₺
BTC 62,966.01 $
ETH 2,451.74 $
BİST 9,900.25

Nevşehir Belediyesi'nden Kayaşehir Açık Hava Konserleri'nde Müzik Şöleni

Yaşam 13
Yayınlama: 14 Nisan 2024 Pazar 07:29 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kayaşehir Açık Hava Konserleri, bugün Kürşat konseri ile başlıyor. Ünlü sanatçı Kürşat'ın eşsiz performansı saat 19.00'da başlayacak. Konser öncesinde katılımcılara çeşitli ikramlar sunulacak.

Nevşehir Belediyesi'nden Kayaşehir Açık Hava Konserleri'nde Müzik Şöleni

Nevşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla gerçekleşecek Kayaşehir Açık Hava Konserleri başlıyor! Kürşat'ın muhteşem performansıyla coşkulu müzik şölenine hazır olun. Ayrıca, konser öncesinde sürpriz ikramlar da sizleri bekliyor.

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kayaşehir Açık Hava Konserleri, bugün Kürşat konseri ile başlıyor.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Kayaşehir Açık Hava Konserleri, bugün başlayacak. Kayaşehir’de Nevşehir Kalesi altında bulunan otopark alanında gerçekleştirilecek olan konser programlarında ilk olarak ünlü sanatçı Kürşat sahne alacak.

Seslendirdiği türkülerin yanı sıra Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Gündüz Gece Programıyla büyük beğeni toplayan Kürşat’ın sahne alacağı konser saat 19.00’da başlayacak. Konser öncesinde saat 17.00’den itibaren ise Nevşehir Belediyesi tarafından katılımcılara çeşitli ikramlar yapılacak.

Tüm Nevşehirlileri bu güzel konser programına davet eden Belediye Başkanı Rasim Arı: “Kayaşehir Açık Hava Konserleri’nde ilk sahne alacak sanatçımız Nevşehir’in evladı Kürşat olacak. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel programa katılmak üzere pazar günü Kayaşehir’e davet ediyorum.” dedi.

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kayaşehir Açık Hava Konserleri, sanatseverleri bir araya getirerek unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Kürşat'ın sahne alacağı ilk konser ile başlayacak olan etkinlik, müzik tutkunlarına unutulmaz bir gece vadediyor. Belediye Başkanı Rasim Arı'nın davetiyle ışıldayan bu müzik şölenine tüm Nevşehirliler davetlidir.

BENZER HABER