DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,842.82 ₺
BTC 61,800.08 $
ETH 2,384.05 $
BİST 9,975.61

Nevşehir Belediyesi'nden Çocuk ve Gençlere Doğa Kampı Fırsatı!

GündemYerelNevşehir 9
Yayınlama: 23 Temmuz 2024 Salı 10:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Nevşehir Belediyesi Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Doğa Kampı için kayıtlar başladı. Çocuk ve gençler, 29-30 Temmuz 2024 tarihlerinde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'nde sportif ve teknik gelişimlerine katkı sağlayacak eğlenceli aktivitelerle unutulmaz bir yaz tatili geçirecekler.

Nevşehir Belediyesi'nden Çocuk ve Gençlere Doğa Kampı Fırsatı!

Nevşehir Belediyesi, çocuk ve gençlere özel unutulmaz bir deneyim sunmak için Doğa Kampı düzenliyor! 29-30 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan kamp, çocukların erken yaşta sorumluluk duygusu kazanmalarını ve sportif bilinçlerini geliştirmelerini hedefliyor. Sınırlı kontenjanla gerçekleşecek kampa katılmak isteyen aileler, hemen www.nevsehir.bel.tr adresinden kayıt yaptırabilirler. Detaylı bilgi için Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nü arayabilirsiniz.

Nevşehir Belediyesi tarafından çocuk ve gençlere yönelik düzenlenecek olan Doğa Kampı için başvurular başladı.

NEVŞEHİR (İGFA) - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Nevşehir Belediyesi Spor Kulübü işbirliği ile çocuk ve gençlerin birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak, erken yaşta sorumluluk duygusu,  takım ruhu ve sportif bilinç kazanmaları amacıyla Doğa Kampı düzenleyecek. 29-30 Temmuz 2024 tarihleri arasında Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek kamp boyunca yapılacak eğitim ve etkinliklerle çocukların ve gençlerin sportif ve teknik gelişimlerine katkı sağlamayı hedefleyen Nevşehir Belediyesi, eğlenceli ve eğitici serbest zaman aktiviteleriyle de katılımcıların kaliteli bir yaz tatili yapmalarını sağlayacak.

Sınırlı kontenjanla düzenlenecek olan Doğa Kampı’na katılmak isteyen 12-15 yaş aralığındaki çocuk ve gençler için aileler 500 TL karşılığında kayıtlarını www.nevsehir.bel.tr adresinden yapabilecek. Kamp hakkında detaylı bilgi almak isteyenler Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün 0384 2138693 nolu telefonunu arayabilir.

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Doğa Kampı, çocukların ve gençlerin sosyal ve sportif gelişimine katkı sağlarken, eğlenceli aktivitelerle dolu unutulmaz anılar biriktirmelerini hedefliyor. 29-30 Temmuz tarihlerinde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan kampa katılmak, gençlerin takım ruhu kazanmalarını ve doğayı keşfetmelerini sağlayacak. Bu harika fırsattan yararlanmak isteyen 12-15 yaş aralığındaki çocuk ve gençler için kayıtlar devam ediyor. Bilgi edinmek ve kayıt yaptırmak için hemen Nevşehir Belediyesi'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz!

BENZER HABER