DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Nevşehir Belediyesi Altyapı ve Üstyapı Çalışmalarına Hafta Sonunda da Devam Ediyor

YaşamYerelNevşehir 9
Yayınlama: 4 Ağustos 2024 Pazar 07:09 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nevşehir Belediyesi, hafta sonu boyunca tüm ekipleriyle şehirdeki altyapı ve üstyapı projelerine odaklanarak çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Muhtarlık İşleri, Su ve Kanalizasyon, Temizlik İşleri Müdürlükleri ekipleri, farklı mahallelerde yol yapımı, kaldırım bakımı, park yenileme, temizlik ve altyapı yenileme çalışmalarını yürütüyorlar. Belediye ekipleri, belirlenen çalışma takvimi doğrultusunda kısa sürede mahallelerdeki altyapı ve üstyapı problemlerini çözmek için özveriyle çalışıy

Nevşehir Belediyesi Altyapı ve Üstyapı Çalışmalarına Hafta Sonunda da Devam Ediyor

Nevşehir Belediyesi, hafta sonu tüm ekipleriyle sahada! Altyapı ve üstyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Şehirdeki değişim ve gelişim için belediye ekipleri gece gündüz demeden çalışıyor. Detaylar haberimizde.

Nevşehir Belediyesi, hafta sonu tüm birimleriyle saha da altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

NEVŞEHİR (İGFA) - Şehirdeki altyapı ve üstyapı projelerine hızla devam eden Nevşehir Belediyesi, hafta sonu boyunca da tüm ekipleri ile mesaiye devam ediyor.

Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin farklı mahallelerinde yol ve yaya kaldırımı yapım, bakım ve onarım, park yenileme, temizlik ve altyapı yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Mahallelerin tespit edilen altyapı ve üstyapı problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturmak amacıyla oluşturulan çalışma takvimi kapsamında hareket eden belediye ekiplerinin çalışma alanlarında çok sayıda iş makinesi de görev alıyor.

Nevşehir Belediyesi, şehrin her köşesine dokunarak altyapı ve üstyapı çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Ekipler, mahallelerdeki ihtiyaçları belirleyerek hızlı bir şekilde çözüm getiriyor. Bu özverili çalışmalar, Nevşehir'in yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor ve şehre değer katıyor.

BENZER HABER