DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Esnaf Ziyaretleri

YaşamYerelNevşehir 5
Yayınlama: 13 Ağustos 2024 Salı 13:58 Kaynak: İGF Haber Ajansı

NEVŞEHİR (İGFA) - Belediye Başkanı Rasim Arı, yeni haftanın ilk gününü eşi Melek Arı ile birlikte Belediye Caddesi ve Keçeciler Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yaparak geçirdi. Arı, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunurken talep ve önerilerini de dinledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Esnaf Ziyaretleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, eşi ile birlikte esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşların ilgisiyle karşılanan Başkan Arı, belediye hizmetlerinden memnuniyet dile getirildi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belediye Caddesi ve Keçeciler Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

NEVŞEHİR (İGFA) - Belediye Başkanı Rasim Arı, yeni haftanın ilk gününe esnaf ziyaretleri ile başladı. Eşi Melek Arı ile birlikte Belediye Caddesi ve Keçeciler Caddesi üzerinde bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Arı talep ve önerilerini sordu.

Başkan Arı’yı ziyaretlerinde sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan esnaf ve vatandaşlar Arı’ya belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Başkan Arı’ya esnaf ziyaretleri sırasında eşi Melek Arı’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hasan İler ve Veli Kırşehirli ile bazı belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belediye Caddesi ve Keçeciler Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yaparak esnafların taleplerini ve önerilerini dinledi. Eşi Melek Arı ve belediye yöneticileri ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Arı'ya teşekkürler iletilirken belediye hizmetlerinden duyulan memnuniyet vurgulandı.

BENZER HABER