DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'dan Çarpıcı Çağrı: Çiçek Yerine Gıda Kolişi Talebi

GündemYerelNevşehir 10
Yayınlama: 2 Nisan 2024 Salı 10:18 Kaynak: İGF Haber Ajansı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı, tebrik için çiçek yerine ihtiyaç sahiplerine yardım amacıyla gıda kolisi yapılmasını istedi. Arı, çiçek göndermek isteyenleri, bu jestleriyle ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya davet etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'dan Çarpıcı Çağrı: Çiçek Yerine Gıda Kolişi Talebi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, seçilmesinin ardından çiçek yerine gıda kolişi talebiyle dikkat çekti. Arı'nın çağrısıyla, tebrik jestleri ihtiyaç sahiplerine umut olacak.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı, kendisine tebrik için çiçek gönderecek vatandaşlardan, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere koli yaptırmaları çağrısında bulundu.

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) -  Hafta sonu gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerine İYİ Parti Belediye Başkan Adayı olarak katılan ve aldığı yüzde 52,03 gibi yüksek bir oy oranıyla Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı, kendisini tebrik için başkanlık makamına çiçek göndermek isteyen sivil toplum örgütü temsilcileri, vatandaşlar ve iş insanlarına çağrıda bulundu. Arı, “Tarafıma kutlama amaçlı olarak çiçek gönderecek hemşerilerimin; çiçek göndermek yerine ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere gıda kolisi yaptırmalarını ve bu kolileri başkanlık binasında bulunan Turkuaz Masa görevlilerine teslim etmelerini rica ederim.” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, çiçek gönderecek hemşerilerine çağrıda bulunarak ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı. Arı'nın duyarlı ve anlamlı talebiyle, dostluk ve dayanışma öne çıkarken, seçim sonrası yardımseverlik örneği sergilendi. Başkan Arı'nın insani ve toplumsal duyarlılığı, takdirle karşılandı.

BENZER HABER