DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,113.82 $
ETH 2,562.23 $
BİST 9,900.25

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye’de En Beğenilen 5 İl Belediye Başkanından Biri Oldu!

SiyasetYerelNevşehir 5
Yayınlama: 31 Temmuz 2024 Çarşamba 09:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

ORC Araştırma Şirketi, memnuniyet düzeyi en yüksek belediye başkanları anketini yayınladı. Anket sonuçlarına göre, Türkiye genelinde en beğenilen 5 il belediye başkanından biri olan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yüksek memnuniyet oranıyla dikkat çekti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye’de En Beğenilen 5 İl Belediye Başkanından Biri Oldu!

ORC Araştırma Şirketi, memnuniyet düzeyi en yüksek belediye başkanları anketinin sonuçlarını açıkladı. Türkiye genelinde en beğenilen 5 il belediye başkanından biri olan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yüzde 56,7 memnuniyet oranıyla dikkat çekti. Memnuniyet anketi sonuçları, Arı'nın başarılı hizmetlerini bir kez daha gözler önüne serdi.

ORC Araştırma Şirketi son yaptığı belediye başkanları memnuniyet araştırma anketini açıkladı. Buna göre; Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye’de en beğenilen 5 il belediye başkanından biri oldu.

Mehmet UZEL /  NEVŞEHİR (İGFA) - ORC Araştırma Şirketi, memnuniyet düzeyi en yüksek belediye başkanları anketi yaptı. 15-25 Temmuz tarihleri arasında, 51 il merkezinde, 7 bin 620 katılımcıyla yapıldığı belirtilen ankette katılımcılara, yaşadıkları şehrin Belediye Başkanından ne düzeyde memnun oldukları soruldu.

Merakla beklenen anketin yayınlanan sonuçlarına göre, Türkiye’de en beğenilen 5 il belediye başkanı sıralamasında yüzde 56,7 memnuniyet oranıyla Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı dördüncü sırada yer aldı.

Arı, “Türkiye genelinde yapılan memnuniyet anketinde en başarılı beş belediye başkanından biri olarak açıklanmak, sadece benim değil, aynı zamanda hepimizin ortak başarısını temsil etmektedir. Bu başarı, ortaya koyduğumuz projelerin ve sunduğumuz hizmetlerin kalitesinin bir göstergesidir. Her projede ve hizmette, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve beklentilerini ön planda tutarak, şehrimizin gelişimine katkıda bulunmayı amaçladık. Vatandaş memnuniyeti, her zaman önceliğimiz oldu ve olmaya da devam edecek. Şehrimizde yaşayan herkesin sesini duymak, taleplerine cevap vermek ve sorunlarına çözüm üretmek için yoğun bir çaba sarf ettik. Anket sonuçları, bu çabanın ve özverinin karşılığını bulduğunu ve halkımızın memnuniyetinin arttığını gösteriyor. Bu, bizim doğru yolda olduğumuzu ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için doğru adımları attığımızı gösteriyor.” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan memnuniyet anketinde Türkiye genelinde en beğenilen beş belediye başkanından biri seçildi. Yapılan açıklamaya göre, Arı'nın başarısı, sunduğu kaliteli hizmetler ve vatandaş odaklı projeleriyle ilgili. Arı, başarısını şehrin gelişimine katkıda bulunmak, vatandaşların taleplerini karşılamak ve sorunlara çözüm üretmek amacıyla gösterdikleri çaba ve özveri ile ilişkilendiriyor. Memnuniyet anketinde elde edilen yüksek sonuçlar, Arı'nın doğru yolda olduğunu ve hizmet kalitesini artırarak vatandaşlara daha iyi hizmet sunmaya devam edeceğini gösteriyor.

BENZER HABER