DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Sümer Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

YaşamYerelNevşehir 6
Yayınlama: 15 Ağustos 2024 Perşembe 09:18 Kaynak: İGF Haber Ajansı

NEVŞEHİR (İGFA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, şehri karış karış gezip vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Sümer Mahallesi'nde Akşam saatlerinde gerçekleşen buluşmada Arı, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek kestiği karpuzları ikram etti ve onlarla yakından ilgilendi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Sümer Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşarak Sümer Mahallesi'nde unutulmaz bir buluşma gerçekleştirdi. Arı, mahalle sakinleriyle karpuz keserek samimi anlar yaşadı ve çocuklarla yakından ilgilenerek hediyeler dağıttı. Programda talep ve önerilere kulak veren Arı, mahalle sakinlerinden tam not aldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Sümer Mahallesi’nde vatandaşlarla kucaklaştı.

NEVŞEHİR (İGFA) - Belediye Başkanı Rasim Arı, şehri adeta karış karış gezerek vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Gün boyu belediye ekiplerinin çeşitli mahallelerinde çalışma alanlarını gezen ve incelemelerde bulunan Arı, akşam saatlerinde ise Sümer Mahallesi’ndeydi. Burada mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Arı, vatandaşlara kendi kestiği karpuzlardan ikram etti.

Mahalle sakinlerinin yoğun bir ilgisiyle karşılaşan Arı, çocuklarla da yakından ilgilenerek birlikte fotoğraf çektirip hediyeler dağıttı.

Arı, yemeğin ardından mahalle sakinlerinin tek tek talep ve önerilerini dinleyerek ilgili başkan yardımcıları ve birim yöneticilerine notlar aldırdı. Mahalle Muhtarı Tahsin Ağaçdelen’in de katıldığı programda mahalle sakinleri, mahallelerindeki eksikliklerin giderilmesi konusunda gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Arı’ya teşekkür etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Sümer Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek kucaklaştı ve onların talep ve önerilerini dinledi. Programa mahalle muhtarı da katılarak Arı'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkanın samimi tavrı ve vatandaşlarla kurduğu yakın ilişki, Şehir halkı tarafından takdirle karşılandı.

BENZER HABER