DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Nissa Buklet Fabrikası'nda Yeni Ürünleri İnceledi

YaşamYerelNevşehir 7
Yayınlama: 14 Ağustos 2024 Çarşamba 10:39 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, turizm sektörü için üretilen terlik, şampuan, sabun ve saç kremi gibi buklet ürünlerin üretildiği Nissa Buklet Fabrikası'nda incelemelerde bulundu. Fabrikanın üretim tesislerini gezerek çalışanlarla sohbet eden Belediye Başkanı, şirketin üretim ve pazarlama faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Nissa Buklet Fabrikası'nda Yeni Ürünleri İnceledi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, turizm sektörü için hayati bir rol oynayan Nissa Buklet Fabrikası'nda heyecan verici bir inceleme yaptı. Yeni ürünleri incelerken şirketin gelişimini yakından takip etti ve çalışanlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nissa Buklet Fabrikasında üretimine başlanacak yeni ürünleri inceleyerek şirketin üretim ve pazarlama faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

NEVŞEHİR (İGFA) - Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve turizm sektöründeki konaklama tesisleri için terlik, şampuan, sabun ve saç kremi gibi buklet ürünlerin üretiminin gerçekleştirildiği Nissa Buklet Fabrikası’nda incelemelerde bulundu. Fabrikanın üretim tesislerini gezerek çalışanlarla bir süre sohbet eden daha sonra şirketin üretim ve pazarlama faaliyetleri hakkında Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş yöneticilerinden bilgi aldı.

Arı’ya Nissa Buklet Fabrikası’ndaki incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çöler ve bazı belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nissa Buklet Fabrikası'nda yapılan incelemelerde turizm sektörü için önemli ürünlerin üretim aşamalarını ve şirketin faaliyetlerini mercek altına aldı. Belediye Başkanı Arı, fabrikanın çalışanlarıyla bir araya gelerek sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip etme kararlılığını sergiledi.

BENZER HABER