DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.17 ₺
STERLIN 45.48 ₺
G.ALTIN 2,849.10 ₺
BTC 63,022.33 $
ETH 2,453.93 $
BİST 9,975.61

Nevşehir Belediye Başkanı Derinkuyu Belediye Başkanı İnce'yi Ziyaret Etti

Yaşam 13
Yayınlama: 6 Temmuz 2024 Cumartesi 09:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’yi makamında ziyaret ederek sohbet etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Birlikte Derinkuyu çarşısında esnaf ziyaretlerinde bulunan başkanlar, hemşehrileri ile keyifli bir gün geçirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Derinkuyu Belediye Başkanı İnce'yi Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce'yi ziyaret etti. Ziyarette başkanlar arasında samimi bir sohbet gerçekleşirken, Derinkuyu çarşısında yapılan esnaf ziyaretleri de renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Arı ve Başkan İnce'nin bir araya gelmesi, yerel yönetimler arasındaki dayanışmayı ve iş birliğini daha da güçlendirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’yi makamında ziyaret etti.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir ilçe ve belde belediye başkanlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Rasim Arı, Derinkuyu ilçesindeydi. Beraberinde başkan yardımcısı Hasan İler ile birlikte Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’yi makamında ziyaret eden Arı, burada bir süre İnce ile sohbet ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İnce ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Arı’ya teşekkür etti.

Her iki başkan daha sonra birlikte Derinkuyu çarşısında esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerde Derinkuyu hemşehrileri ile sohbet eden Arı, vatandaşlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce'yi ziyaret ederek başarılar diledi. İkili, hem makam ziyaretinde hem de çarşı ziyaretlerinde vatandaşlarla iç içe geçirdikleri zamanla samimi bir hava oluşturdu. Bu görüşme, bölgedeki yerel yönetimler arasındaki iletişimi kuvvetlendirmeye ve bölgenin kalkınmasına katkı sağlamaya devam ediyor.

BENZER HABER