DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Nevide Çiçek Ankara Gecelerinde Parlıyor!

Magazin 16
Yayınlama: 7 Nisan 2024 Pazar 01:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Güzelliği ve kıvrak figürleriyle dikkatleri üzerine çeken fenomen Nevide Çiçek, Ankara gecelerini ısıtıyor. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisi olarak bilinen güzel oyuncu Nevide Çiçek, eğlence mekanlarında rengarenk şovlarıyla göz dolduruyor. Sosyal medyada ve futbolculuğuyla bilinen Çiçek, tatilin keyfini sürerken geleceğe dair de planlar yapıyor.

Nevide Çiçek Ankara Gecelerinde Parlıyor!

Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisi Nevide Çiçek’in Ankara gecelerindeki şaşırtıcı performansları gözleri kamaştırıyor! Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen fenomen Nevide Çiçek, eğlence dünyasına farklı bir renk katıyor. Güzel oyuncunun unutulmaz gecelerle dolu hikayesi, herkesi büyülüyor!

Güzelliğiyle dikkat çeken fenomen Nevide Çiçek, kıvrak figürleriyle Ankara gecelerini ısıttı. 

İSTANBUL (İGFA) - Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisi güzel oyuncu Nevide Çiçek, Ankara’da gecelerde boy gösterdi.


Futbolculuğunun yanı sıra sosyal medyada yayımladığı videolarla gündeme gelen Nevide Çiçek'in tatili devam ediyor. 
Oyunculuk hayatına da tam gaz devam edecek olan Çiçek, Ankara'da bir eğlence mekanında görüntülendi. Vur patlasın, çal oynasın eğlenen güzel oyuncu meraklı gözlere aldırış etmeden gecenin tadını çıkardı.

Ünlü fenomen Nevide Çiçek, Ankara gecelerinde adeta ışıldıyor! Kıvrak figürleri ve enerjik sahne performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Nevide, eğlence dünyasına farklı bir soluk getiriyor. Sosyal medyada da büyük ilgi gören Nevide Çiçek, hem oyunculuk kariyerine devam ediyor hem de geceleri renklendiriyor. Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisinin eğlenceli ve heyecan dolu hayatı, herkesi büyülemeye devam ediyor.

BENZER HABER