13 Nisan 2025 Pazar
DOLAR 38.16 ₺
EURO 43.61 ₺
STERLIN 50.07 ₺
G.ALTIN 3,958.74 ₺
BTC 84,546.87 $
ETH 1,613.47 $
BİST 9,380.95

Myanmar Depremlerinde Can Kaybı Artıyor: 3 Bin 689 Kişi Hayatını Kaybetti

Dünya 11
Yayınlama: 12 Nisan 2025 Cumartesi 11:36 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

Myanmar'ın Sagaing bölgesinde meydana gelen 7,7 ve 6,4 büyüklüğündeki depremlerde can kaybı artarak devam ediyor. Kurtarma ekipleri, 140 kişiyi arama çalışmaları sürdürüyor.

Myanmar Depremlerinde Can Kaybı Artıyor: 3 Bin 689 Kişi Hayatını Kaybetti
ads

Myanmar'da yaşanan depremlerin ardından Sagaing bölgesindeki can kaybı 3 bin 689 olarak açıklandı. Kurtarma ekiplerinin arama çalışmaları ise devam ediyor. Detaylar için haberimizi okumayı unutmayın!

ANKARA-BHA Myanmar'ın orta kesimindeki Sagaing bölgesinde 28 Mart'ta meydana gelen 7,7 ve 6,4 büyüklüğündeki depremlerde can kaybı artmaya devam ediyor. Myanmar Devlet İdare Konseyinden (SAC) yapılan açıklamada, depremler nedeniyle 3 bin 689 kişinin yaşamını yitirdiği, 5 bin 20 kişinin ise yaralandığı belirtildi. Kurtarma ekipleri, kaybolan yaklaşık 140 kişi için arama çalışmalarını sürdürüyor. Tayland ve Çin gibi komşu ülkelerde de hissedilen depremler, Myanmar'da büyük yıkıma yol açmıştı.

Myanmar'ın Sagaing bölgesinde meydana gelen depremler sonucunda 3 bin 689 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor. Kurtarma ekipleri hala kayıp kişileri arama çalışmalarına devam ederken, bölgede ciddi yıkımların yaşandığı biliniyor. Tayland ve Çin gibi komşu ülkelerde de hissedilen depremler, Myanmar'da büyük üzüntüye sebep oldu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Haber