DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,113.82 $
ETH 2,562.23 $
BİST 9,900.25

Mustafa Sarıgül: 'Çirkin İftiralarla Hesaplaşacağız!'

Siyaset 14
Yayınlama: 17 Temmuz 2024 Çarşamba 14:42 Kaynak: İGF Haber Ajansı

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medyada dolaşıma giren uygunsuz video hakkında, 'Türkiye'nin en önemli kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atanlarla yargı önünde hesaplaşacağız.' dedi.

Mustafa Sarıgül: 'Çirkin İftiralarla Hesaplaşacağız!'

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 5 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 11 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 6 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medyada dolaşıma giren uygunsuz videonun ardından açıklamalarda bulundu. Sarıgül, Türkiye'nin en güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarının inceleme raporlarını paylaşacağını belirtirken, çirkin iftiralar atanlarla yargı önünde hesaplaşacaklarını vurguladı. Ayrıca, Sarıgül, sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamayla olaya karşı net bir duruş sergiledi.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medyada dolaşıma giren videoya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız" dedi.

ANKARA (İGFA) - Sosyal medyada dolaşıma sokulan uygunsuz görüntülerin olduğu videonun gündem olması ardından CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül videoya ilişkin açıklama yaptı.

Sarıgül yaptığı paylaşımda "Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye'nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız." ifadelerine yer verdi.

Sosyal medya hesabından "Tam bir ALÇAKLIK" diyerek yeni bir açıklama daha yapan Sarıgül, ''50 yıllık siyasi hayatımda böylesine kahpelikle böylesine aşağılık bir olayla karşılaşmadım. Şunu bilmenizi isterim ki vicdan bir gün zorbalığı ve haksızlığı yenecek.'' diye sert tepki gösterdi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">July 17, 2024

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, üzerine atılan çirkin iftiralarla ilgili hukuki süreci yargıya taşıyacağını açıkladı. Sarıgül, sosyal medyada dolaşıma sokulan uygunsuz videoya karşı sert tepki gösterirken, utanç verici bu durumu kınadı. Kriminal bilirkişi uzmanlarının detaylı incelemesiyle gerçeklerin ortaya çıkacağını belirten Sarıgül, ailesine yapılan tehditlere karşı da sessiz kalmayacaklarını ifade etti.

BENZER HABER