DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

Murat Tekyıldız, Yeni Şarkısıyla Dinleyicileri Büyüledi!

Magazin 9
Yayınlama: 3 Nisan 2024 Çarşamba 15:38 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İstanbul Kadıköy doğumlu olan ve Türk Musikisi Devlet Konservatuarı eğitimi alan Murat Tekyıldız, kendi bestelerinden oluşan 3 albüm ve 2 single ile müzik dünyasında adından söz ettiriyor. Antalya sahnelerindeki başarısını yeni klibi "Kırıla Kırıla" ile taçlandıran sanatçı, Mine Kılıç'ın bestesi ve Emre Bayarı'nın aranjesiyle seslendirdiği şarkısıyla dinleyicileri etkisi altına aldı.

Murat Tekyıldız, Yeni Şarkısıyla Dinleyicileri Büyüledi!

1972 doğumlu müzisyen Murat Tekyıldız, yeni şarkısıyla müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. İstanbul'un müzikal mirasını Türk Musikisi Devlet Konservatuarı eğitimiyle birleştiren sanatçı, sahne performanslarıyla takdir topluyor.

1972 İstanbul Kadıköy doğumlu Murat Tekyıldız, küçük yaşlarda başladığı müzik hayatını, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı eğitimi ile birleştirerek sanat hayatına profesyonel anlamda devam ediyor.

İSTANBUL (İGFA) - İçlerinde söz ve müziği, kendine ait olan şarkılarında bulunduğu 3 albüm ve 2 single çıkarmış olup, Türkiye'nin İstanbul, Bodrum, Mersin'de başarılı performanslarını sürdürmüş ve halen  Antalya şehri sahnelerinde bu başarıya devam eden Murat Tekyıldız son klip çalışmasını bestesi Mine Kılıç'a ait olan aranjörlüğünü  Emre Bayarı ın yaptığı " Kırıla Kırıla" isimli şarkısına çekti.  Müzikonair yapımcılığı ile piyasaya çıkan şarkı dinleyenleri ile buluştu.

Murat Tekyıldız, Türk müziğinin özgün sesi olarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Kendine ait şarkıları ve sahne enerjisiyle dinleyicilerini etkileyen sanatçı, yeni şarkısı "Kırıla Kırıla" ile müzik dünyasında varlığını hissettiriyor. Mine Kılıç'ın duygusal sözleri ve Emre Bayarı'nın etkileyici aranjesiyle seslendirdiği şarkı, dinleyicileri büyülemeye devam ediyor.

BENZER HABER