20 Nisan 2025 Pazar
DOLAR 38.26 ₺
EURO 43.83 ₺
STERLIN 51.09 ₺
G.ALTIN 4,076.20 ₺
BTC 83,955.42 $
ETH 1,577.92 $
BİST 9,317.24

    Murat Kaynak 'ın ilk teklisi 'Kayboluyorum' yayında

    Magazin 9
    Yayınlama: 23 Mayıs 2024 Perşembe 11:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

    Murat Kaynak 'ın ilk teklisi 'Kayboluyorum' yayında

    İstanbul doğumlu ve sahnelerin tanınmış isimlerinden biri olan Murat Kaynak , İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olup, eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezinde devam etti. Sahnelerinde Türkçe pop , İngilizce pop , Rock&Roll , Fransızca , Yunanca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça şarkılar seslendirdi.

    İSTANBUL (İGFA) - Yılların sahne birikimi ve aldığı eğitimler neticesinde müzik piyasasında kalıcı bir etki bırakmayı hedefleyerek ilk profesyonel teklisi olan 'Kayboluyorum'u müzikseverlerin beğenisine sundu.

    Söz -müziği Furkan Önen'e ait olan çalışma'nın, düzenlemesi Mert Keçeli ve Burak Anıtkan'a , Mix-Mastering'i de Batuhan Bigbat'a ait. Klip yönetmenliğini ise İmre Haydaroğlu üstlendi.

    Murat Kaynak 'Kayboluyorum' tüm dijital platformlarda ve Ossi Müzik Plus youtube kanalında yayında.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code