DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.39 ₺
G.ALTIN 2,859.13 ₺
BTC 62,983.91 $
ETH 2,452.43 $
BİST 9,964.58

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuları Düzce'ye Damga Vurdu!

SporYerelMuğla 14
Yayınlama: 7 Temmuz 2024 Pazar 09:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin okçuluk takımı U13 sporcuları, Düzce'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı elde etti. Defne Demir, Türkiye Şampiyonu olarak öne çıktı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuları Düzce'ye Damga Vurdu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuluk takımı, genç yeteneklerin başarısıyla Düzce'ye adeta göz kırptı! U13 kategorisinde büyük bir heyecana sahne olan Türkiye Şampiyonası'nda, takımımız gurur verici dereceler elde etti. Detaylar haberimizde!

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuluk takımı U13 sporcuları Düzce’de Türkiye Şampiyonası’na katıldı. Şampiyonada Defne Demir Türkiye Şampiyonu oldu.

MUĞLA (İGFA) -Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuluk takımı U13 sporcuları Düzce’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’na katıldı.

13 sporcunun katıldığı şampiyonada Defne Demir, Büşra Madan ve Mina Deliktaş takım olarak U13 kategorisinde Türkiye İkincisi oldu.

U13 kategorisinde bireysel olarak da yarışan Defne Demir ise gösterdiği üstün başarıyla Türkiye Şampiyonu oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin okçuluk takımı, U13 sporcularının başarısıyla Türkiye Şampiyonası'na damga vurdu. Takımımız, büyük bir özveri ve yetenekle Düzce'de gerçekleşen şampiyonada kıyasıya mücadele ederek önemli başarılar elde etti. Bu başarıda özellikle Defne Demir'in Türkiye Şampiyonu olması, takımımızın ne kadar güçlü ve yetenekli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

BENZER HABER