DOLAR 34.29 ₺
EURO 37.09 ₺
STERLIN 44.60 ₺
G.ALTIN 3,028.14 ₺
BTC 66,957.03 $
ETH 2,473.90 $
BİST 8,908.47

Mudanya'da Güzelyalı Yat Limanı Çevre Sorunlarına Davetiye Çıkarıyor

YaşamYerelBursa 9
Yayınlama: 9 Ağustos 2024 Cuma 15:40 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan Güzelyalı Yat Limanı, çevreye verdiği zararlar nedeniyle dikkatleri üzerine çekiyor. Yat limanının çöp sorunları ve çevre kirliliği, bölge sakinlerinin tepkisine neden oluyor. Güzelyalı Yat Limanı'nın kirli ve kötü kokulu hali, bölge halkını endişelendirirken, çözüm için yetkililerden adımlar bekleniyor.

Mudanya'da Güzelyalı Yat Limanı Çevre Sorunlarına Davetiye Çıkarıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesindeki Güzelyalı Yat Limanı'nın olumsuz etkileri gündemde! Yüzlerce yatın uğrak noktası olan liman, çöp yığınlarıyla çevreyi kirletiyor ve kötü kokulara neden oluyor. Bölge sakinleri, çevre sorunlarının giderilmesi için yetkililerden çözüm talep ediyor. Bu çevre kirliliği devam ederse limanın taşınması da gündeme gelebilir.

Bursa’nın en çok turist çeken ilçelerinin başında gelen Mudanya ilçesi bu günlerde Güzelyalı Yat Limanı ile gündeme geliyor. Güzelyalı Yat Limanı’nın kirli olması çöp atıklarıyla dolması vatandaşın tepkisini çekiyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın Mudanya ilçesinin Güzelyalı Mahallesinde bulunan Güzelyalı Yat Limanı son günlerde çevreye verdiği zararla gündeme geliyor.

Yüzlerce yat ve teknenin durağı olan limanın çöplüğe dönmesi vatandaşı rahatsız ediyor.

Güzelyalı sakinleri limanın çevre kirliliği ve kötü koku sorununun giderilmesi için yetkililerden çözüm bekliyor.

Bölge sakinleri ayrıca, eğer bu sorun çözüme kavuşmuyorsa limanın şehir merkezine uzak bir yere taşınmasını talep ediyor.

Bursa'nın Mudanya ilçesindeki Güzelyalı Yat Limanı, çevre sorunlarıyla baş başa kalmış durumda. Vatandaşların endişeleri doğrultusunda, limandan kaynaklanan çevre kirliliği ve kötü kokuların giderilmesine ilişkin çözüm bekleniyor. Güzelyalı Yat Limanı'nın temizlenmesi ve çevresinin düzenlenmesi, bölge sakinlerinin en büyük arzusu haline gelmiş durumda. Yetkililerin bu konuya hızla müdahale edip, çevre dostu çözümler üretmesi bekleniyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code