DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Mudanya Güzelyalı Altgeçidi Çamur Deryası İçinde!

GündemYerelBursa 5
Yayınlama: 28 Temmuz 2024 Pazar 17:10 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Mudanya'nın Güzelyalı Siteler Mahallesi ile Yalı Mahallesi'ni birbirine bağlayan alt geçit, şiddetli yağışların etkisiyle çamur deryasına dönüştü. Vatandaşlar, altgeçitte adımlarını kontrollü bir şekilde atarak çamurda ilerlemeye çalışıyor.

Mudanya Güzelyalı Altgeçidi Çamur Deryası İçinde!

Mudanya'da yaşanan şiddetli yağışlar, Güzelyalı Siteler Mahallesi ile Yalı Mahallesi'ni birbirine bağlayan altgeçidi çamur deryasına çevirdi. Vatandaşlar, çamur içinde adımlarını kontrollü bir şekilde atarak güçlükle ilerlerken, altgeçidin temizlenmesi için yetkililerden acil yardım istiyor.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde en ufak yağışta yaşanan kronik sıkıntılardan biri de Güzelyalı Siteler Mahallesi ile Yalı Mahallesi'ni birbirine bağlayan alt geçitte yaşandı.

BURSA (İGFA) - Mudanya'da Cuma ve Cumartesi günleri kısa süreliğine etkisini gösteren şiddetli yağışlardan Güzelyalı'daki altgeçit de nasibini aldı.

Üstyapıda tahliye kanallarının suyu taşıyamaması altgeçidi çamur altında bıraktı.

Özellikle bölgede Perşembe ve Pazar günleri kurulan pazara vatandaşların yaya ulaşım noktası olarak kullandığı altgeçitte vatandaşların çamur deryası için yürümesi çileye dönüştü.

Kayganlaşan çamurda yürüyen vatandaşlar düşmemek için adımlarını kontrollü şekilde atarken, ilgili ve yetkililerden de temizlik konusunda gereken temizlik çalışmasının acilen yapılmasını istedi.

Mudanya'nın Güzelyalı bölgesindeki altgeçit, yaşanan şiddetli yağışların ardından çamur deryasına dönüşmüş durumda. Vatandaşlar, bu durum nedeniyle günlük yaşamlarında zorluklarla karşılaşıyor. Temizlik çalışmalarının acilen yapılması talep ediliyor.

BENZER HABER