DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,865.37 ₺
BTC 62,989.26 $
ETH 2,452.64 $
BİST 9,923.93

MSB'den Yeni Görüntülerle Operasyon Açıklaması

Gündem 14
Yayınlama: 9 Temmuz 2024 Salı 18:37 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde yürütülen operasyonlar kapsamında tank atışı görüntülerini 'Kilit kapanıyor. Hedefler tek tek imha ediliyor.' notuyla paylaştı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, operasyon sürecindeki kararlılığı gözler önüne seriyor.

MSB'den Yeni Görüntülerle Operasyon Açıklaması

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: expecting ';' in Entity, line: 5 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 5 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki operasyonlardan yeni görüntülerle şoke edici bir açıklama daha yaptı! 'Kilit kapanıyor. Hedefler tek tek imha ediliyor.' notuyla paylaşılan tank atışı görüntüleri, dikkatleri çekiyor. Detaylar ve merak edilenler için haberimizi okumaya devam edin!

Milli Savunma Bakanlığı, "Kilit kapanıyor" diyerek operasyon bölgesinden yeni görüntüler paylaştı.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde sürdürülen harekatlar kapsamında yapılan tank atışının görüntülerini paylaştı.

Bakanlık, "Kilit kapanıyor. Hedefler tek tek imha ediliyor." notuyla yaptığı paylaşımda, tank atışına yönelik görüntülere yer verildi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">July 9, 2024

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlarla ilgili önemli bir adım daha attı. 'Kilit kapanıyor. Hedefler tek tek imha ediliyor.' sözleriyle yapılan tank atışı paylaşımı, operasyonların kararlılıkla sürdürüldüğünü gösteriyor. Sosyal medya üzerinden yapılan bu duyuru, geniş yankı bulurken, kamuoyunda da merak konusu haline geldi. Detaylar için haberimizi okumayı unutmayın!

BENZER HABER