DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.45 ₺
G.ALTIN 2,868.23 ₺
BTC 62,984.65 $
ETH 2,452.46 $
BİST 9,937.75

MSB Kamuflajlı Keskin Nişancının Özel Atış Anını Paylaştı

Gündem 7
Yayınlama: 22 Nisan 2024 Pazartesi 13:44 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Milli Savunma Bakanlığı, uzman keskin nişancının arazide görünmez olan atış anını, MKE ve Made in Türkiye detaylarıyla paylaştı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin uzman keskin nişancıları, yayınladıkları videoda 1200 metreye kadar uzaklıktaki hedefleri tam isabetle vururken, gizlenme ve atış tekniklerindeki ustalıklarını sergiledi.

MSB Kamuflajlı Keskin Nişancının Özel Atış Anını Paylaştı

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: expecting ';' in Entity, line: 7 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 7 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Milli Savunma Bakanlığı, kamuflajlı keskin nişancının özel atış anını paylaştı! Türk Silahlı Kuvvetleri'nin uzman keskin nişancıları, adeta görünmez olmayı başarıyor.

Milli Savunma Bakanlığı, ‘MKE’ ve ‘Made in Türkiye’ detaylı videoda giydikleri kamuflaj kıyafetleriyle arazide adeta görünmez olan keskin nişancının atış anını paylaştı.

ANKARA (İGFA) -  Türk Silahlı Kuvvetleri'nin uzman keskin nişancıları, her türlü arazide adeta görünmez olmayı ve özel atış tekniklerini öğrenerek 1200 metreye kadar uzaklıktaki hedefleri tam isabetle vuruyor.

Gizlenme konusunda uzmanlaşan keskin nişancılar, giydikleri kamuflaj kıyafetleri, ilerleme ve siper alış biçimleriyle her türlü arazide adeta görünmez oluyor.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından, 'MKE’ ve ‘Made in Türkiye’ detaylı görüntülerde kamuflaj kıyafetleriyle arazide görünmez olan keskin nişancının atış anını, "Tek atış, tek vuruş" ifadeleriyle paylaştı.

?ref_src=twsrc%5Etfw">April 22, 2024

Milli Savunma Bakanlığı, keskin nişancının gizlenme ve atış becerilerini sergilediği videoyu paylaştı. Uzman keskin nişancılar, kamuflajları ve özel eğitimleriyle her türlü arazide görünmez olmanın yanı sıra 1200 metreye kadar uzaklıktaki hedefleri isabetle vuruyor. Bu paylaşımla, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin keskin nişancılarının yetenekleri bir kez daha yüceltildi.

BENZER HABER