DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

MSB: Hudut Kartalları Kaçak Geçişe İzin Vermedi

Gündem 15
Yayınlama: 19 Haziran 2024 Çarşamba 18:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5'i terör örgütü mensubu 9 şahsın hudut birliklerince yakalandığı bildirildi. Yakalanan şahıslar arasında 4 FETÖ üyesi ve 1 DHKP-C mensubu olduğu tespit edildi.

MSB: Hudut Kartalları Kaçak Geçişe İzin Vermedi

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 7 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 8 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

MSB'nin hudut birlikleri, Türkiye'nin güvenliğini koruyarak Hudut Kartalları unvanını bir kez daha ispatladı. Terör örgütü mensuplarının kaçış planı önlendi!

Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5'i terör örgütü mensubu 9 şahıs hudut birliklerince yakalandı.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, hudutlardaki korumasını sürdürüyor.

Bakanlık, Türkiye'den Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 şahıs Edirne’de görevli hudut birliklerimiz tarafından yakalandığını duyurdu.

Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 4'ünün FETÖ, 1’inin ise DHKP-C terör örgütü mensubu olduğu belirlendi. 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'den Yunanistan'a kaçak geçmek isteyen ve aralarında terör örgütü FETÖ ve DHKP-C mensuplarının da bulunduğu 9 kişi, Edirne'deki hudut birlikleri tarafından yakalandı. Bu başarılı operasyon, Türkiye'nin hudut güvenliğine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Hudut Kartalları, yasa dışı geçiş girişimlerine karşı kararlı duruşunu sürdürüyor.

BENZER HABER