DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,865.37 ₺
BTC 62,989.26 $
ETH 2,452.64 $
BİST 9,923.93

Milli Takım Portekiz Maçı Sakarya Millet Bahçesi'nde Dev Ekranda!

SporYerelSakarya 6
Yayınlama: 21 Haziran 2024 Cuma 16:32 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Milli Takımımızın EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası yolculuğu kapsamında Portekiz karşılaşması, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Millet Bahçesi'nde dev ekranda yayınlanacak. Maç öncesi Gürcistan'ı mağlup eden millilerin mücadelesi saat 19.00'da başlayacak. Vatandaşlar, karşılaşma sırasında çay ve patlamış mısır ikramıyla heyecanı doya doya yaşayacak.

Milli Takım Portekiz Maçı Sakarya Millet Bahçesi'nde Dev Ekranda!

Milli Takım'ın yolculuğu heyecan verici bir şekilde devam ediyor! Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Millet Bahçesi'nde dev ekran kurarak Portekiz maçını izleyecek. Gürcistan galibiyetinin ardından milli heyecan coşkuyla devam edecek. Maç saatinde vatandaşlara çay ve patlamış mısır ikramı yapılacak. Sakarya, milli coşkuyu doyasıya yaşamak için heyecanla bekliyor!

Milli heyecan ve coşku yine Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan dev ekranla Millet Bahçesi'nde takip edilecek.

SAKARYA (İGFA) - A Milli Takımımızın EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası yolculuğu bugün Portekiz karşılaşmasıyla devam edecek.

Grubun ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup ederek büyük gurur yaşatan millilerimizin Portekiz mücadelesi yine Büyükşehir Belediyesi tarafından Millet Bahçesinde kurulacak dev ekrandan takip edilecek.

Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma sırasında vatandaşlara çay ve patlamış mısır ikramı da yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “22 Haziran Cumartesi günü Milli Takımımızın Portekiz ile saat 19.00’da oynayacağı karşılaşmayı Millet Bahçesinde dev ekranda izleyeceğiz. A Milli Takımımızın EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası yolculuğunda milli heyecan ve coşkuyu yine Millet Bahçesi’nde yaşayacağız. Tüm sporseverleri milli coşkuyu yaşamak için Millet Bahçesine bekliyoruz” denildi.

Milli Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası yolunda adım adım ilerlerken, Sakarya'da da büyük bir heyecan yaşanıyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla Milli Bahçe'de dev ekranda yayınlanacak olan Portekiz maçı, sporseverleri bir araya getirerek milli coşkuyu yaşatacak. Vatandaşlar, çay ve patlamış mısır eşliğinde oyuncuların mücadelesini izleyerek milli ruha destek olacaklar. Spor tutkunları için unutulmaz bir deneyim olacak bu etkinlik, milli heyecanın doruk noktasında olacak. Sakarya, Milli Takım'a olan desteğini büyük bir coşkuyla sürdürüyor!

BENZER HABER