DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,865.37 ₺
BTC 62,989.26 $
ETH 2,452.64 $
BİST 9,923.93

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Mücadele Harekâtı: Metina ve Gara'da 6 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Gündem 12
Yayınlama: 7 Nisan 2024 Pazar 11:34 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde gerçekleştirdiği hava harekâtında 6 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörle mücadelede azimle devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Mücadele Harekâtı: Metina ve Gara'da 6 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 5 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 6 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 6 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 6 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

Milli Savunma Bakanlığı'nın attığı kararlı adımlarla, terörle mücadeledeki azmi tüm gücüyle ortaya koyduğu hava harekâtı büyük yankı uyandırdı. Irak'ın Metina ve Gara bölgelerinde etkisiz hâle getirilen 6 terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kararlılıkla sürdürdüğü operasyonların bir göstergesi oldu.

Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde her akşam binlerce ilçe sakini komşularıyla iftar sevincini yaşıyor ve ardından Ramazan ayının maneviyatını hissettiği farklı programlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

ANKARA (İGFA) -  Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini, "Tüm gücümüzle mücadeleye devam!" notuyla paylaştı.

Bakanlıktan yapılan paylaşımda, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi düzenlediği hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdürecek." ifadeleri yer aldı.

Milli Savunma Bakanlığı, Metina ve Gara'da 6 teröristin etkisiz hâle getirildiği hava harekâtıyla terörle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terörle mücadele azmi sürerken, PKK'lı teröristlere karşı verilen bu önemli operasyonlar ülke genelinde güvenliği sağlama yolunda atılan adımların bir parçası oldu.

BENZER HABER