DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u Nezaket Ziyaretinde Ağırladı

Gündem 12
Yayınlama: 23 Temmuz 2024 Salı 15:16 Kaynak: İGF Haber Ajansı

ANKARA - Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u nezaket ziyareti kapsamında makamında ağırladı. Bakan Tekin ve Bakan Ersoy arasındaki görüşmede, öğrencilerin kültür ve sanat alanındaki gelişimleri hakkında istişarelerde bulunuldu. Ayrıca, bilime meraklı, sanata duyarlı nesillerin yetiştirilmesi ve bu doğrultuda iki bakanlık arasındaki iş birliği konuları ele alındı.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u Nezaket Ziyaretinde Ağırladı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy arasındaki önemli görüşme masaya yatırıldı! İki bakanın kültür ve sanat alanında gençlerin gelişimine yönelik istişarelerde bulunduğu ziyaretin detayları bu haberde! Millî Eğitim Bakanlığı'ndan heyecan dolu adımlar...

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, nezaket ziyaretinde bulunmak üzere gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u makamında ağırladı.

ANKARA (İGFA) - İki bakanın Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki görüşmesinde, öğrencilerin kültür ve sanat alanında gelişiminin güçlendirilmesinin yanında çeşitli konularda istişarelerde bulunuldu.

Ayrıca bilime meraklı, sanata duyarlı, özüne ve kültürüne bağlı nesiller yetiştirilmesinin önemine vurgu yapılırken bu çerçevede iki Bakanlık arasında yapılan iş birliği konuları ele alındı.

Görüşmen sonunda Bakan Ersoy kendilerini ağırladığı için memnuniyetini dile getirirken, Bakan Tekin de ziyaretlerinden ötürü Bakan Ersoy'a teşekkür etti.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un nezaket ziyaretinde gerçekleşen görüşme, gençlerin kültür ve sanat alanındaki gelişimlerine ışık tuttu. Özellikle bilime ve sanata meraklı gençlerin yetiştirilmesi konusundaki iş birliği ön plana çıktı. İki bakan arasındaki diyaloğun, geleceğin nesilleri için olumlu adımların atılmasına katkı sağlayacağı belirtildi.

BENZER HABER