DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Milas Belediyespor Efeler Ligi'ne Yükseldi

SporYerelMuğla 5
Yayınlama: 23 Mart 2024 Cumartesi 11:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Uzun yıllardan bu yana Türk Voleybol'un en prestijli ligi olan Efeler Ligi'ne çıkabilmek için olağanüstü mücadele eden Milas Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Konya'da düzenlenen play-off yarı final ve finallerde başarı göstererek Efeler Ligi'ne çıkmaya hak kazandı. 2018-2019 Sezonunda yükseldiği 1. Lig'de şimdiye kadar 4 şampiyonluk elde etmesine rağmen play-offlarda başarı elde edemeyen Milas Belediyespor, tarihinde ilk kez Efeler Ligi'nde mücadele edecek.

Milas Belediyespor Efeler Ligi'ne Yükseldi

Türk Voleybolunun en prestijli ligi olan Efeler Ligi'ne çıkmak için verilen olağanüstü mücadele sonunda Milas Belediyespor Erkek Voleybol Takımı tarihinde ilk kez Efeler Ligi'nde mücadele etme hakkı elde etti. Zaferle sonuçlanan play-off serüveni ilçede sevinç yaratırken, başarı haberi ilçe sakinleriyle belediye aracılığıyla paylaşıldı.

Uzun yıllardan bu yana Türk Voleybolunun en prestijli ligi olan Efeler Ligi’ne çıkabilmek için olağanüstü mücadele eden Milas Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, hayalini gerçeğe dönüştürdü. Konya’da düzenlenen play-off yarı final ve finallerde başarı göstererek Efeler Ligi’ne çıkmaya hak kazandı.

MUĞLA (İGFA) - Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri 1. Lig A Grubu Şampiyonu Milas Belediyespor, Konya’da düzenlenen play-offlarda Efeler Ligi’ne çıkmaya hak kazandı.

2018-2019 Sezonunda yükseldiği 1. Lig’te şimdiye kadar 4 şampiyonluk elde etmesine rağmen play-offlarda başarı elde edemeyen Milas Belediyespor, tarihinde ilk kez Efeler Ligi’nde mücadele edecek.

Bir başarı hikayesi yazan Milas Belediyespor’un zaferi ilçede mutluluk yaratırken, başarı haberi belediye tarafından anonslarla vatandaşlarla paylaşıldı.

OLAĞANÜSTÜ ÇABA İSTATİSTİKLERE YANSIDI

Yıllardan bu yana Efeler Ligi’ne çıkmak için çaba gösteren Milas Belediyespor, Konya’da düzenlenen yarı finalleri 2. olarak tamamladı. Final müsabakalarının ilk gününde Altekma’ya 3-1 mağlup olan tecrübeli ekip, hızla toparlanarak Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor’u 3-2 mağlup etti. Serinin son maçında Niksar Bld. ile karşılaşan Milas Belediyespor, 2 saat 42 dakika süren maçı 3-2 kazanarak adını Efeler Ligi’ne yazdırdı.

Maçı çok sayıda taraftar izlerken, salonda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da tecrübeli ekibi kutladı ve duygularına hakim olamadı.

Milas Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, yıllardır hedeflediği Efeler Ligi'ne ulaşmak için yoğun bir çaba harcadı ve sonunda play-off yarı final ve finallerinde yıldızlaştı. Konya'da elde ettiği başarıyla Efeler Ligi'ne adını yazdıran takımın zaferi ilçede büyük bir gurur ve sevinçle karşılandı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da takımı tebrik ederken duygularını gizleyemedi.

BENZER HABER