DOLAR 34.20 ₺
EURO 37.12 ₺
STERLIN 44.60 ₺
G.ALTIN 2,980.34 ₺
BTC 67,511.57 $
ETH 2,615.03 $
BİST 9,002.34

Milas Belediyesi Öğrencilere Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Sunuyor

GündemYerelMuğla 14
Yayınlama: 23 Temmuz 2024 Salı 14:32 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, gençlerin eğitim süreçlerine destek olmak amacıyla öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor. YKS sonuçlarının ardından başlayacak tercih döneminde gerçekleşecek olan bu hizmet, gençlerin hayallerindeki üniversitelere yerleşmelerine katkı sağlayacak.

Milas Belediyesi Öğrencilere Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Sunuyor

Muğla'nın Milas ilçesinde gençlerin eğitim hayatına destek olmak amacıyla Milas Belediyesi tarafından ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti başlatılıyor. Öğrencilerin tercih heyecanını yaşadığı bu dönemde, doğru tercih yapmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek olan hizmet yüz yüze görüşmelerle desteklenecek. Detaylar haberimizde!

Milas Belediyesi gençlerin geleceğine katkıda bulunmak ve eğitim süreçlerine destek olmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

MUĞLA (İGFA) - Geçtiğimiz günlerde açıklanan YKS sonuçlarının ardından öğrenciler tercih heyecanı yaşıyor. Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) personeli tarafından gençlerin ilgi alanlarına uygun en doğru tercihi yapmasına katkı sağlamak için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunulacak.

Yüz yüze gerçekleşecek görüşmeler Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Binası’nda 29 Temmuz- 02 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Hizmetten faydalanmak isteyen öğrenciler 0252 515 02 90 numaralı telefonu arayıp randevu oluşturabilecek.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM

Belediye bünyesinde gerçekleştirilecek hizmet hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz “ Öğrencilerimizin geleceklerine ve eğitim süreçlerine katkıda bulunmak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz hayallerindeki üniversitelere yerleşebilmek için tercih heyecanı yaşıyor. Bizler de bu sürece katkıda bulunmak ve öğrencilerimizin yetenek ve ilgi alanlarına en uygun tercihi yapmalarını sağlamak için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyoruz. Değerli öğrencilerimizi bu hizmetten faydalanmak için Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Binası’na davet ediyor, tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Milas Belediyesi, gençlerin geleceğine katkıda bulunmak ve eğitim süreçlerine destek sağlamak adına öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunmaktadır. Başkan Fevzi Topuz, gençlerin hayallerindeki üniversiteye yerleşebilmeleri için tercih heyecanı yaşarken, belediye olarak da en uygun tercihi yapmaları için destek olacaklarını belirtmiştir.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code