DOLAR 34.13 ₺
EURO 38.19 ₺
STERLIN 45.84 ₺
G.ALTIN 2,921.34 ₺
BTC 63,104.55 $
ETH 2,632.71 $
BİST 10,029.73

Metina ve Gara'da PKK Teröristlerine Hava Operasyonu!

Gündem 5
Yayınlama: 2 Nisan 2024 Salı 10:44 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen hava operasyonu ile etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı, operasyonların terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğini vurguladı.

Metina ve Gara'da PKK Teröristlerine Hava Operasyonu!

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 5 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kahraman operasyonu! Metina ve Gara'da tespit edilen PKK'lı teröristlere yönelik etkili hava operasyonu haberimizde. Terörle mücadelede Türkiye'nin kararlı duruşu devam ediyor!

Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

ANKARA (İGFA)   Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, terörle mücadele operasyonlarının, bölgede son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla süreceği vurgulandı.

Bakanlık paylaşımında, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi düzenlediği hava harekatıyla etkisiz hale getirdi." ifadesine yer verildi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">April 2, 2024

Türk Silahlı Kuvvetleri, Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröriste yönelik başarılı bir hava operasyonu düzenledi. Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadele operasyonlarının kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti. Türkiye'nin teröre karşı azimli ve kararlı duruşu unutulmaz bir başarıyla devam ediyor.

BENZER HABER