DOLAR 34.25 ₺
EURO 37.04 ₺
STERLIN 44.53 ₺
G.ALTIN 3,027.44 ₺
BTC 67,462.17 $
ETH 2,642.10 $
BİST 8,838.60

Meral Akşener'den Keşan'a Özel Ziyaret: Seçim Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

SiyasetYerelEdirne 11
Yayınlama: 26 Mart 2024 Salı 12:14 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında, bugün Keşan'a özel bir ziyaret gerçekleştirecek. Akşener, Keşan, Edirne, Uzunköprü ve İpsala'da esnaf ziyaretlerinde bulunacak ve İpsala'da verilecek iftar yemeğine katılacak.

Meral Akşener'den Keşan'a Özel Ziyaret: Seçim Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Keşan'a özel bir ziyaret gerçekleştirecek. Seçim çalışmaları hız kesmeden devam ederken, Akşener'in bugünkü programı merak konusu. Akşener'in esnaf ziyaretleri ve iftar yemeği gibi etkinliklere katılacağı Keşan ziyareti dikkatleri üzerine çekiyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında, bugün Edirne’ye gelecek.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -Edinilen bilgiye göre Akşener ayrıca, Edirne, Keşan, Uzunköprü ve İpsala’da esnaf ziyaretlerinde bulunacak ve İpsala’da verilecek iftar yemeğine katılacak.

İYİ Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Zafer Sarıkeçe yaptığı açıklamada Meral Akşener’in bugün saat 17.00 sıralarında Keşan’a geleceği ve seçim bürosunu ziyaetinin ardından esnaf ziyareti gerçekleştireceğini belirtti.

Meral Akşener, Keşan ziyaretinde partisinin belediye başkan adayı Zafer Sarıkeçe ile bir araya gelerek seçim sürecine destek olacak. Akşener'in halkla buluşmaları ve esnaf ziyaretleriyle mahallelerde doğrudan teması artırması bekleniyor. İYİ Parti'nin seçim kampanyası çerçevesinde gerçekleşen ziyaretler, vatandaşlar arasında heyecan yaratıyor ve seçmen nezdinde olumlu bir izlenim bırakıyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code