DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

Melikgazi Belediye Başkanı Masal Evi ve Oyuncak Müzesi Projesini Tanıttı: Çocuklara Özel Mekan

GündemYerelKayseri 10
Yayınlama: 30 Temmuz 2024 Salı 15:18 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Anafartalar Mahallesi’nde hayata geçireceği Masal Evi ve Oyuncak Kütüphanesi projesinde sona yaklaşıldığını duyurdu. Çocuklara ve gençlere hitap eden bu yenilikçi proje, Melikgazi'ye değer katacak.

Melikgazi Belediye Başkanı Masal Evi ve Oyuncak Müzesi Projesini Tanıttı: Çocuklara Özel Mekan

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu tarafından Anafartalar Mahallesi’nde geliştirilen Masal Evi ve Oyuncak Kütüphanesi projesi duyuruldu. Çocuklara özel bir mekan olarak tasarlanan bu yenilikçi ve ileriye yönelik hizmet, Melikgazi ilçesine farklı bir renk katacak. Oyuncaklar, masallar ve eğlenceli etkinliklerle dolu bu mekan, çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak.

İleriye yönelik hizmetleri ve yenilikçi projeleriyle birbirinden farklı projelere imza atan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Anafartalar Mahallesi’nde hayata geçireceği Masal Evi ve Oyuncak Kütüphanesi’nin yapımında sona gelindiğini belirtti.

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - Çocuklara, gençlere değer veren yatırımlarına bir yenisini daha eklediğini belirten Başkan Palancıoğlu, “ Çocuklarımızı sevindirecek çok güzel, çok şık bir projeyi sizlerle paylaşmak istiyorum: Masal Evi ve Oyuncak Kütüphanesi. Melikgazi Belediyemiz tarafından Telekom’dan kiralanan bina, özel bir işlev kazandırılarak Oyuncak Kütüphanesi ve Masal Evi formatına çevrildi. Aynı zamanda da burada Akıl Küpü Kütüphanemizin çocuk versiyonu yapılmış olacak. Dolayısıyla anaokulu ve ilkokul dönemindeki çocuklarımız hem burada ders çalışabilecekler hem oyun oynayabilecekler hem de iletişim kabiliyetlerini drama ve tiyatro ile burada geliştirebilecekler. Aynı zamanda da çok güzel bir kafemiz var. Çayınızı yudumlarken çocuğunuzun drama ve tiyatrosunu izleyebileceksiniz. Çocuğunuz burada oyuncaklarla oynarken siz aşağıda kahvenizi yudumlayabileceksiniz. Çok güzel bir proje. Arkadaşların emeğine sağlık. Melikgazi’ye renk getirecek farklı bir proje. Hayırlı olsun inşallah.”

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu’nun liderliğinde yürütülen Masal Evi ve Oyuncak Kütüphanesi projesi, çocukların eğlenirken öğrenebilecekleri, iletişim yeteneklerini geliştirebilecekleri ve sanatsal faaliyetlerle buluşabilecekleri özel bir mekan olacak. Bu değerli yatırım, Melikgazi'ye yeni bir soluk getirirken, çocuklara sevgi ve değer veren bir çevre sunmayı amaçlıyor. Çocukların hayal gücüne ve eğitimine katkıda bulunacak olan Masal Evi ve Oyuncak Müzesi, Melikgazi halkının beğenisini kazanmaya aday.

BENZER HABER