DOLAR 34.13 ₺
EURO 38.23 ₺
STERLIN 45.86 ₺
G.ALTIN 2,916.56 ₺
BTC 63,093.83 $
ETH 2,632.27 $
BİST 10,029.73

Mehter Marşı Eşliğinde Sahura Kaldırıldılar

GündemYerelNevşehir 12
Yayınlama: 3 Nisan 2024 Çarşamba 12:59 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nevşehir Belediyesi Mehteran Takımı, dün gece marşlar eşliğinde sokak sokak gezerek vatandaşları sahura kaldırdı. Belediye Başkanı Rasim Arı'nın seçilmesinin ardından Nevşehirliler mehter marşlarıyla uyandırıldı. Mehteran takımı, vatandaşların alkışları eşliğinde mahalle mahalle dolaşarak sahur vaktini coşkuyla karşıladı.

Mehter Marşı Eşliğinde Sahura Kaldırıldılar

Nevşehir Belediyesi Mehteran Takımı, dün gece mahallelerde ses getiren bir etkinliğe imza attı. Mehter marşlarıyla sokaklarda dolaşarak vatandaşları sahura kaldırmak için harekete geçen takım, Nevşehir’in gecesine farklı bir renk kattı.

Nevşehir Belediyesi mehteran takımı, dün gece marşlar eşliğinde sokak sokak gezerek vatandaşları sahura kaldırdı.

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta sonu gerçekleştirilen seçimlerin ardından dün gece Nevşehirlilere bir sürpriz yaptı. Arı’nın, Nevşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından Nevşehir Belediyesi Mehteran Takımı Nevşehirlileri sahura mehter marşları ile uyandırdı.

Cadde ve sokaklarda yürüyen mehter takımının marşları, evlerinin pencere ve balkonlarına çıkan vatandaşlar tarafından beğeni ve alkışlarla karşılandı. Sokakta mehter takımını gören vatandaşlar, cep telefonlarıyla video kaydı yaptı.

Nevşehir Belediyesi Mehter Takımı, ramazan ayı boyunca her gece farklı bir mahallede mehter marşı ile vatandaşları sahura kaldırmayı sürdürecek

Nevşehir Belediyesi Mehteran Takımı, Ramazan ayının manevi atmosferini sokaklara taşıyor. Her gece farklı bir mahallede sahur vakti vatandaşları coşturan mehter marşları, Nevşehirlilerin gönüllerinde özel bir yer edinmeye başladı. Belediye Başkanı Rasim Arı'nın liderliğindeki takımın sahur geleneği, Nevşehir halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

BENZER HABER