DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

MASKİ Gece Boyu Sağanak Yağış Mücadelesinde

GündemYerelManisa 8
Yayınlama: 21 Nisan 2024 Pazar 09:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı

MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında gece boyunca Manisa il genelinde etkili olan yağışla mücadele etti. Ekipler, yağmur suyu ızgaralarını temizlerken ana kanalizasyon hatlarını da hızlı müdahalelerle açarak olumsuzluk yaşanmasını engelledi.

MASKİ Gece Boyu Sağanak Yağış Mücadelesinde

MASKİ ekipleri, gece boyunca etkili olan sağanak yağışla mücadele etti! Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarısının ardından hız kesmeyen ekipler, Manisa il genelinde herhangi bir soruna izin vermedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında MASKİ Genel Müdürlüğü, teyakkuz halindeydi.

MANİSA (İGFA) - Gece boyunca Manisa il genelinde etkili olan sağanak yağışta görevinin başında olan ekipler, günün ilk ışıklarına kadar yaptıkları hızlı müdahaleler ile herhangi bir olumsuzluk yaşanmasına izin vermedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri gece boyunca sahadaydı.

Yağmur suyu ızgaralarına yağış ile birlikte dolan malzemeler temizlenirken, ana kanalizasyon hatları da yapılan hızlı müdahaleler ile açıldı.

Özellikle yağışın etkili olduğu bölgelerde özverili bir şekilde sahada olan MASKİ ekipleri günün ilk ışıklarına kadar çalışarak herhangi bir olumsuzluk yaşanmasına izin vermedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin gece boyunca devam eden yağış mücadelesi, Manisa ilinde olası su baskınlarının önüne geçti. Hızlı ve özverili çalışmalar sayesinde sağanak yağışın neden olabileceği olumsuzluklar önceden engellendi.

BENZER HABER