DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

Marmaris'te Unutulmaz Bir Aşk Şarkıları Gecesi: TESPO 35. Yılını Kutladı!

MagazinYerelMuğla 6
Yayınlama: 16 Temmuz 2024 Salı 10:01 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Türkiye'nin toptan fiyatına perakende satış yapan öncü mağazalarından TESPO, Marmaris'te 1989'da ilk mağazasını açmasının 35. yılını unutulmaz bir halk konseri ile kutladı. Yaklaşık 15 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde, ünlü sanatçılar eşliğinde 90'lı yılların sevilen aşk şarkılarıyla duygusal anlar yaşandı.

Marmaris'te Unutulmaz Bir Aşk Şarkıları Gecesi: TESPO 35. Yılını Kutladı!

Türkiye'nin toptan fiyatına perakende satış yapan mağazalarının öncüsü TESPO, Marmaris'te unutulmaz bir gece yaşattı! 35. yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen halk konserinde, binlerce kişi 90'lı yılların aşk şarkılarıyla duygusal anlar yaşarken, ünlü isimler de sahnede unutulmaz performanslar sergiledi.

Türkiye’nin toptan fiyatına perakende satış yapan mağazalarının öncüsü TESPO; kuruluşunun 35. Yılını, 1989’da ilk mağazasını açtığı Marmaris’te düzenlediği, ünlüler geçidine sahne olan Halk Konseriyle kutladı.

Ata SEVGİ /  AjansCANKA

MUĞLA (İGFA) - Türkiye geneli mağaza sayısı şuan 21 olan; 500’den fazla çalışanıyla, ekonomik krizin zirve yaptığı son yıllarda bakkal, market, otel, restoran, kafe, sanayi tesisi ve özel şirketlerin yanı sıra, uyguladığı “toptan fiyatına perakende satış” sistemiyle, dar gelirli halkında kurtarıcı can simidi olan TESPO’nun Marmaris Atatürk Meydanındaki ücretsiz konseri, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

ON BİNLER 90’LI YILLARIN AŞK ŞARKILARIYLA KENDİLERİNDEN GEÇTİLER
Marmaris Atatürk Meydanını hınca hınç dolduran yaklaşık 15 bin vatandaş; 90’lı yılların unutulmayan şarkılarını ünlü sanatçılar Ali Güven, Reyhan Karaca, Mansur Ark,  Burak Kut ve Çelik’le birlikte söyleyerek, sevdikleriyle birlikte aşk tazelediler.
 

Konsere katılan sanatçılara atfen “Sevdikçe Sevdalanan” Reyhan Karaca’ya çiçek ve plaket sunan TESPO Yönetici Ortağı Barış Akyelli AjansCANKA’ya verdiği bilgide; “Yeşilin ve mavinin en güzelinin sürekli dans ettiği güzel Marmarisliler, hoş geldiniz. Öncelikle  bize destek veren tüm iş ortaklarımıza, Marmaris Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. 102 yıl önce Kurtuluş Savaşı’nda bir teğmen olan kurucumuz Ahmet Hamdi Ayker’in açtığı bakkal dükkanı ile çıktığı bu yolda,102 yıldır sadece bildiğimiz işi yaptık. 35 yıl önce Türkiye’nin ilk toptan satış yapan mağazasını Marmaris’te açtık, Marmaris de bizi bağrına bastı ve bugünlere geldik. 35. Yılımızı tüm Marmarisliler ile birlikte kutlamak istedik. Çok teşekkür ederiz!” dedi.
 

TESPO'nun Marmaris Atatürk Meydanı'nda düzenlediği halk konseri, vatandaşlar arasında büyük ilgi gördü. Yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı etkinlikte, ünlü sanatçılar Ali Güven, Reyhan Karaca, Mansur Ark, Burak Kut ve Çelik sahneye çıkarak unutulmaz bir gece yaşattı. Barış Akyelli'nin yaptığı açıklamada, TESPO'nun Türkiye'nin ilk toptan satış yapan mağazasını 35 yıl önce Marmaris'te açtığını ve bu özel etkinlikle 35. yıl kutlamalarını Marmarislilerle birlikte gerçekleştirdiklerini belirtti.

BENZER HABER