DOLAR 34.47 ₺
EURO 37.29 ₺
STERLIN 44.94 ₺
G.ALTIN 2,994.53 ₺
BTC 67,710.12 $
ETH 2,614.94 $
BİST 8,793.61

Marka ve Kariyer Zirvesi'nde Ödüllü Anlar: Ayçin Tuyun Duygusal Konuşmasıyla Gözyaşlarına Boğdu

Magazin 6
Yayınlama: 20 Haziran 2024 Perşembe 18:06 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İstanbul'da gerçekleşen İş İnsanları Marka ve Kariyer Zirvesi Ödül Töreni'nde ödüller sahiplerini buldu. Oyuncu Ayçin Tuyun, kanserle mücadelesini nişanlısından saklayarak Kısasa Kısas filmindeki rolüyle 'Yılın Başarılı Aksiyon Ödülü'nü aldı. Tuyun, Gazze ve Filistin için yaptığı duygusal konuşmasıyla davetlileri gözyaşlarına boğdu.

Marka ve Kariyer Zirvesi'nde Ödüllü Anlar: Ayçin Tuyun Duygusal Konuşmasıyla Gözyaşlarına Boğdu

İstanbul'da düzenlenen İş İnsanları Marka ve Kariyer Zirvesi Ödül Töreni, duygusal anların yaşandığı unutulmaz bir akşama dönüştü. Kanserle mücadele ederken başarılı performansıyla dikkat çeken oyuncu Ayçin Tuyun, nişanlısından sakladığı hastalığını ödül konuşmasında anlattı. Tuyun'un Gazze ve Filistin için yaptığı duygusal vurgu ise davetlileri derinden etkiledi.

Kariyerinde başarılı olanlar ödüllerini İstanbul'da yer alan Green Park Otel'de düzenlenen Bircan Bali ve Gökay Kalaycıoğlu sunumuyla gerçekleşen İş İnsanları Marka ve Kariyer Zirvesi Ödül töreninde ödüllerini aldı.

İSTANBUL (İGFA) - Oyuncu Ayçin Tuyun, kendisinin rol aldığı, nişanlısının yönettiği 'Kısasa Kısas' filminin çekimlerinde kanser olduğunu nişanlısından sakladığını belirtti. Tuyun, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Başrolünde yer aldığı Kısasa Kısas filminin çekimlerinde kanser olduğunu öğrenen ünlü oyuncu, zor bir süreç geçirdi. Ancak projenin yönetmenliğini yapan nişanlısı Habib Göktekin'e hastalığını söylemedi ve hastalığını belli etmeden filmin çekimlerini tamamladı. Başladığı tedavide olumlu dönüşler alan güzel oyuncu,  geçtiğimiz günlerde düzenlenen gecede projesinde’ Yılın başarılı aksiyon ödülüne layık görüldü.

ALKIŞ YAĞMURU

Yaşadığı o zorlu süreci anlatan Aycin Tuyun, tüm davetlilere duygulu anlar yaşattı. Sunucular başta olmak üzere birçok davetliyi ağlattı. Aldığı ödülü Gazze’de yaşamını yitiren masun insanlar adına aldığını belirterek,’ ’Gazze ve Filistin’in sonuna kadar yanındayım’ diyerek ödülünü aldı. Aycin Tulun, alkış yağmuruna tutuldu.  Güzel oyuncu habercaddesiTv’de ‘Mucize Kapısı’isimli bir programa da başladığını müjdeledi.

İstanbul'un gözde mekanlarından Green Park Otel'de gerçekleşen Marka ve Kariyer Zirvesi'nde ödüller sahiplerini buldu. Kısasa Kısas filmiyle adını duyuran Ayçin Tuyun'un kanserle mücadelesi ve unutulmaz ödül konuşması geceye damgasını vurdu. Tuyun'un projelerle dolu yeni dönemi ve duygusal sözleri, katılımcılarda büyük takdir topladı.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code