DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,840.69 ₺
BTC 61,799.17 $
ETH 2,384.02 $
BİST 9,975.61

Mardin'de Yangın Faciası: 1 Ölü, 10 Yaralı

Gündem 10
Yayınlama: 21 Haziran 2024 Cuma 07:39 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Mardin Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Mazıdağı'nda devam eden yangında bir kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralandığı bildirildi. Yangının çıkış noktası Diyarbakır'ın Çınar ilçesi Köksalan Mahallesi olup, yangın Mazıdağı ilçesine doğru yayılmıştır. Söz konusu olayla ilgili yangın söndürme ve soğutma çalışmaları halen sürmektedir.

Mardin'de Yangın Faciası: 1 Ölü, 10 Yaralı

Mardin'de meydana gelen yangın faciası büyük endişe yarattı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, bir kişinin hayatını kaybettiği ve 10 kişinin yaralandığı olayla ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Detaylar için haberimizi inceleyin.

Mardin Valiliği, Mazıdağı'nda devam eden yangında bir kişinin vefat ettiğini, 10 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Mardin Valiliği açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Diyarbakır’ın Çınar ilçesi Köksalan Mahallesi kırsal alanlarında başlayan yangın, Mardin’in Mazıdağı ilçesi Yücebağ, Şenyuva ve Yetkinler Mahallesi istikametine doğru ilerlemiş, yangın bölgesine ilk andan itibaren itfaiye ve orman işletme müdürlüğümüze bağlı araçlar ve ekipler sevk edilmiştir.
Yangının çıkmasına müteakip Köksalan ve Yücebağ Mahalleleri arasında yangına müdahale etmeye çalışan bir (1) vatandaşımız vefat etmiştir, On (10) vatandaşımız yaralanmış, Yaralı vatandaşlarımız Mazıdağı Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmışlardır.
Söz konusu yangını söndürme ve soğutma çalışmaları devam etmektedir.Gelişmelerden vatandaşlarımız bilgilendirilecektir."

Mardin'de yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden vatandaşımızın acı haberi yürekleri dağlarken, yaralı vatandaşlarımızın ise tedavi süreçleri devam etmektedir. Valilik tarafından yapılan açıklamada, yangının çıkış sebebiyle ilgili detaylı inceleme başlatılmış olup, yangınla mücadele çalışmaları kararlılıkla yürütülmektedir. Olayın gelişmeleri vatandaşlarımıza duyurulmaya devam edecektir.

BENZER HABER