DOLAR 34.29 ₺
EURO 37.09 ₺
STERLIN 44.60 ₺
G.ALTIN 3,028.14 ₺
BTC 66,957.03 $
ETH 2,473.90 $
BİST 8,908.47

Mardin'de Un Fabrikasında Patlak Veren Yangın Hemen Söndürüldü

GündemYerelMardin 6
Yayınlama: 13 Ağustos 2024 Salı 09:27 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kızıltepe Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 3 katlı bir un fabrikasında bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri hızla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve soğutma çalışmalarını tamamladı.

Mardin'de Un Fabrikasında Patlak Veren Yangın Hemen Söndürüldü

Mardin'de geçtiğimiz akşam yaşanan korkunç olay! Kızıltepe Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan un fabrikasında alevler yükseldi. Neyse ki, Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri zamanında müdahale ederek felaketi önledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, bir un fabrikasında çıkan yangını söndürdü. 

Şehmus EDİS / MARDİN (İGFA) - Dün akşam saatlerinde Kızıltepe Organize Sanayi Bölgesinde bulunan 3 katlı bir un fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenden yangın meydana geldi.

Çalışanların haber verilmesi üzerine olay yerine Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinden 13 araç ve 40 personel sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin disiplinli ve yoğun çabası sonrası yangın kontrol altına alınarak saat 21.00 civarlarında söndürüldü.

Soğutma çalışmalarının ardından ekipler yangın yerinden ayrıldı.

Mardin, Kızıltepe Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana gelen yangın olayı kısa sürede kontrol altına alınarak halkın güvenliği sağlandı. Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin etkili ve hızlı müdahalesiyle facianın büyümesi önlendi. Olay sonrasında soruşturma başlatıldı ve yangının nedeni araştırılıyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code