DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.39 ₺
G.ALTIN 2,859.13 ₺
BTC 62,983.91 $
ETH 2,452.43 $
BİST 9,964.58

Mardin'de Plastik Fabrikasında Çıkan Yangın Hızlı Müdahale İle Söndürüldü

GündemYerelMardin 8
Yayınlama: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 12:38 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Yeni Organize Sanayi Bölgesi'ndeki plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangını başarılı bir şekilde kontrol altına alarak söndürdü. Aynı gün Kızıltepe ilçesindeki araç lastiği yangını da itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Mardin'de Plastik Fabrikasında Çıkan Yangın Hızlı Müdahale İle Söndürüldü

Mardin'de Yeni Organize Sanayi Bölgesi'ndeki plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu! Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olaya hızla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Aynı gün Kızıltepe ilçesindeki araç lastiği yangını da itfaiyenin hızlı ve etkili müdahalesi ile önemli bir faciadan dönüldü.

Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Yeni Organize Sanayi Bölgesi plastik fabrikasında çıkan yangını söndürdü. 

Şehmus EDİS / MARDİN (İGFA) - Ortaköy Yolu üzeri Yeni Organize Sanayi Bölgesinde bulunan plastik geri dönüşüm fabrikasının bahçesinde bulunan granül ham maddede henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine yangın yerine Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın fabrika içerisine sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.  


Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesinde ise boş bir alanda bulunan araç lastiği yangını kontrol altına alınarak söndürüldü. 


Nusaybin, Mazıdağı ve Midyat ilçelerinde çıkan ot, anız, gübre ve trafo yangınları söndürüldü.

Mardin'de meydana gelen plastik fabrikasındaki yangın, hızlı ve etkili bir şekilde söndürülerek ciddi hasarın önüne geçildi. İtfaiye ekiplerinin özverili çalışması sayesinde Kızıltepe ilçesindeki araç lastiği yangını da kontrol altına alınarak söndürüldü. Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin yangın söndürme ekipleri, olaya anında müdahale ederek çevredeki vatandaşların can güvenliğini sağladı.

BENZER HABER