DOLAR 34.25 ₺
EURO 37.08 ₺
STERLIN 44.49 ₺
G.ALTIN 3,008.52 ₺
BTC 67,446.22 $
ETH 2,641.48 $
BİST 8,732.07

Mardin'de Deprem Mağduru Öğrenciye Duygusal Veda Etkinliği

YaşamYerelMardin 6
Yayınlama: 29 Mart 2024 Cuma 13:50 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Mardin'deki Artuklu Şehit İlhan Varank Ortaokulu'nda 6. Sınıf öğrencisi Bilal Kaya için, 6 Şubat depremi sonrasında veda etkinliği düzenlendi. Öğrenci, okuldaki son gününde duygusal anların yaşandığı etkinlikte öğrenci, öğretmen ve idarecilerin desteğini hissetti. Kaya, Mardin ve okulunda biriktirdiği güzel hatıralar için mutlu olduğunu söyledi.

Mardin'de Deprem Mağduru Öğrenciye Duygusal Veda Etkinliği

6 Şubat depremi sonrası hayatı değişen bir öğrenci olan Bilal Kaya için Mardin'de duygusal bir veda etkinliği düzenlendi. Öğrenci, okulundan ayrılırken öğretmenleri ve arkadaşlarıyla duygusal anlar yaşadı. Mardin'de güzel hatıralar biriktiren Kaya, desteğin kendisini güçlendirdiğini ifade etti.

6 Şubat depremi sonrası Mardin Artuklu Şehit İlhan Varank Ortaokulu’na gelen 6. Sınıf öğrencisi Bilal Kaya için veda etkinliği yapıldı.

Şehmus EDİS / MARDİN (İGFA) - Öğrenci, öğretmen ve idarecilerin hazır bulunduğu veda etkinliğinde duygusal anlar yaşandı. 


Malatya doğumlu depremzede Bilal Kaya, Mardin’deki okulunda son günü olduğunu, bütün öğretmen ve öğrenci arkadaşlarının ona yabancılık çektirmediğini söyledi.


Sınıf öğretmeninin desteğini özellikle yanında hissettiğini belirten Kaya", bu zorlu süreci iyi atlatmasını sağladılar. Mardin ve okulumda güzel hatıralar biriktirdim. Bunun için çok mutluyum.” dedi. Törende yer alan okul müdürü Abdulkadir Kurtay, “Bu ince düşünülmüş tören için öğrenci ve öğretmenlerimi tebrik etti.


Program Bilal Kaya’nın kapanış konuşması ve kendisine takdim edilen hediyeleri almasıyla son buldu.

Mardin'deki Artuklu Şehit İlhan Varank Ortaokulu'nda depremzade öğrenci Bilal Kaya için düzenlenen veda etkinliği, duygusal anlara sahne oldu. Öğrenci, öğretmen ve idarecilerin desteğini yanında hissederek, zorlu süreci atlatmada okulunun önemli bir rol oynadığını belirtti. Kaya, Mardin ve okulunda geçirdiği günler için minnettar olduğunu belirterek, katılanlara teşekkürlerini iletti.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code