DOLAR 34.27 ₺
EURO 37.02 ₺
STERLIN 44.77 ₺
G.ALTIN 3,027.83 ₺
BTC 67,423.19 $
ETH 2,640.57 $
BİST 8,838.60

Manisa'da Huzurevi Sakinlerine Unutulmaz 'Doğal Yaşam' Gezisi

YaşamYerelManisa 7
Yayınlama: 12 Temmuz 2024 Cuma 09:46 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri için unutulmaz bir gezi düzenledi. Gezi programı kapsamında İzmir'in Çiğli ilçesinde bulunan Sasalı Doğal Yaşam Parkı ziyaret edildi ve misafirler burada keyif dolu bir gün geçirdi.

Manisa'da Huzurevi Sakinlerine Unutulmaz 'Doğal Yaşam' Gezisi

Manisa'da Huzurevi Sakinlerine Unutulmaz 'Doğal Yaşam' Gezisi! Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, İzmir'deki Sasalı Doğal Yaşam Parkı'nda unutulmaz bir gün geçirdi. Doğanın içindeki bu keyifli gezide sakinler, birbirinden farklı hayvan türlerini yakından görme fırsatı buldu. Gezi programı katılımcıları, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini sunarak duygularını dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, İzmir’de bulunan Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nı gezdi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri için unutulmaz bir gezi düzenledi.

Gezi programı kapsamında İzmir’in Çiğli ilçesinde bulunan Sasalı Doğal Yaşam Parkı ziyaret edildi. Doğayla iç içe bir ortamda keyif dolu bir gün geçiren misafirler, parkta bulunan hayvan türlerini yakından görme fırsatı buldu.

Gerçekleştirilen geziden ve gördükleri güzelliklerden memnuniyetlerini dile getiren İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, gezi programını düzenleyen Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri için düzenlediği Sasalı Doğal Yaşam Parkı gezisi, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Misafirler, doğanın huzur veren atmosferinde hayvanları yakından görme şansı buldu ve gerçekleştirilen etkinlikten büyük keyif aldı. Huzurevi sakinleri, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek duygularını dile getirirken, bu tür organizasyonların kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code