DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

Manisa Dostlar Meclisinde Başkan Cengiz Ergün Projelerini Anlattı

SiyasetYerelManisa 10
Yayınlama: 23 Mart 2024 Cumartesi 12:03 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Manisa Dostlar Meclisi'nin konuğu oldu. Ergün, Manisa Dostlar Meclisi üyelerine yaptığı hizmetleri ve projelerini anlattı, Manisa'ya sunduğu katkılardan bahsetti.

Manisa Dostlar Meclisinde Başkan Cengiz Ergün Projelerini Anlattı

Manisa Dostlar Meclisi'nde büyük heyecan! Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'ya yaptığı hizmetleri ve projelerini anlattı. Dostlar Meclisi üyeleri, Ergün'e ilgiyle dinledi. Detaylar burada!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Manisa Dostlar Meclisi'nin konuğu oldu. Bugüne kadar yaptığı hizmetleri ve projelerini Manisa Dostlar Meclisi üyelerine anlattı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Dostlar Meclisi belediye başkan adaylarını konuk etmeye devam ediyor. Manisa Dostlar Meclisi Sözcüsü Cihan Canuyar iktidar,  muhalefet ve diğer siyasi partilerin belediye başkan adaylarına eşit zaman verdiklerini  Manisa Dostlar Meclisi  her siyasi  partiye eşit mesafede olduklarını söyledi. Cihan Canuyar "Manisa Dostlar Meclisi olarak her siyasi partiye eşit mesafedeyiz. Burası Manisa Dostlar Meclisi. Adaylarımız bu platformda kendilerini tanıtıyor ve projelerini Manisa Dostlar Meclisi üyeleri ile paylaşıyor. Bugünde konuğumuz Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün oldu. Belediye Başkanı Cengiz Ergün yaptığı hizmetleri ve projelerini Manisa Dostlar Meclisi üyeleri ile paylaştı"  şeklinde konuştu.

Manisa'ya yaptığı hizmetleri ve projeleri anlatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün Manisa Dostlar Meclisi üyelerine teşekkür etti.

Manisa Dostlar Meclisi Sözcüsü Cihan Canuyar tarafından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e Manisa Dostlar Meclisi rozeti takıldı  ve program toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Manisa Dostlar Meclisi, Manisa'nın seçkin isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, programda yaptığı konuşmada Manisa'ya sunduğu hizmetleri ve gelecek projeleri üzerine detaylı bilgiler verdi. Program, Canuyar tarafından yapılan rozet takma töreni ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

BENZER HABER