DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Manisa Basketbol Takımı Deplasmanda Bursaspor İle Karşılaşacak!

SporYerelManisa 9
Yayınlama: 12 Nisan 2024 Cuma 16:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü basketbol takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 27'nci haftasında Bursaspor İnfo Yatırım ile Bursa'da kritik bir maç oynamaya hazırlanıyor. Potanın Tarzanları, play-off umutlarına ulaşmak için büyük avantaj yakaladı ve rakibi karşısında mücadele edecek.

Manisa Basketbol Takımı Deplasmanda Bursaspor İle Karşılaşacak!

Manisa'nın Gururu: Potanın Tarzanları, Deplasmanda Bursaspor Maçında Üst Sıraları Zorluyor! 14 Nisan Pazar günü heyecan dorukta olacak. Manisa BBSK'nın başarılı performansı sürpriz bir sona mı ulaşacak?

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü basketbol takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 27’nci hafta maçında 14 Nisan Pazar günü saat 18.00’de deplasmanda oynayacağı Bursaspor İnfo Yatırım maçının hazırlıklarını sürdürdü.

MANİSA (İGFA) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) normal sezonda artık son haftalara girildi. Son iki haftada iki galibiyete imza atan ve play-off için büyük avantaj yakalayan Potanın Tarzanları, 14 Nisan Pazar günü saat 18.00’de Bursaspor İnfo Yatırım ile deplasmanda karşılaşacak. Başantrenör Hakan Demir yönetiminde çalışmalarını sürdüren Manisa BBSK, Cumartesi günü Bursa’ya hareket edecek. Tofaş Nilüfer Spor Salonu’nda oynanacak mücadele öncesinde yeşil-beyazlı takımda sakatlıkları süren Sinan Sağlam ile James Anderson’ın tedavi süreci de devam ediyor. 
Tarzanlar, ilk maçı 20 sayıdan çevirmişti
Manisa’da oynanan ilk maçta rakibi karşısında 20 sayı geriye düşen Potanın Tarzanları, Dorukhan Engindeniz’in son bölümde bulduğu 3 sayılık isabetle mücadeleden 98-95 galip ayrılmayı başarmıştı.

Türkiye Basketbol Ligleri'nde liderlik mücadelesi nefesleri kesecek bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. Manisa BBSK'nın Potanın Tarzanları, zorlu Bursaspor İnfo Yatırım karşılaşmasında rakibine üstünlük sağlamak için sahaya çıkacak. Takımın kazanma arzusuyla dolu performansı ve sakatlıkların devam eden tedavi süreci maçın heyecanını artırıyor.

BENZER HABER