DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.17 ₺
STERLIN 45.48 ₺
G.ALTIN 2,849.10 ₺
BTC 63,022.33 $
ETH 2,453.93 $
BİST 9,975.61

Malatya'da Kuzey Kuşak Yolundaki Çalışmalar Tamamlanma Aşamasında

YaşamYerelMalatya 4
Yayınlama: 13 Ağustos 2024 Salı 16:35 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Malatya trafiğini rahatlatacak ve sürücülere büyük kolaylıklar sağlayacak olan Kuzey Kuşak Yolunda çalışmalar tamamlanma aşamasına getirildi. Malatya için büyük önem taşıyan bu yol, çevre yolunu altında birçok aksı birbirine bağlayacak.

Malatya'da Kuzey Kuşak Yolundaki Çalışmalar Tamamlanma Aşamasında

Malatya'nın ulaşımını kökten değiştirecek proje! Kuzey Kuşak Yolundaki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor ve tamamlanma aşamasına geldi. Malatya trafiğini rahatlatacak dev bir adım atılıyor!

Malatya trafiğini rahatlatacak ve ulaşımda sürücülere büyük kolaylıklar sağlayacak olan Kuzey Kuşak Yolunda çalışmalar tamamlanma aşamasına getirildi.

MALATYA (İGFA) -Malatya için büyük önemi olan ve çevre yolu altında birçok aksı birbirine bağlayacak Kuzey Kuşak Yolundaki çalışmalar etaplar halinde devam ediyor.

6 Şubat tarihinde yaşanan depremler sonrasında yol ağlarının ne denli önemli olduğu bir kez daha anlaşılmış ve mevcut yol ağlarına alternatif yeni yolların açılmasının önemi anlaşılmıştı. Bu bağlamda Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuzey Kuşak Yolundaki çalışmaların bir an önce tamamlanması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Malatya trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan ve 6 şeritli olacak Kuzey Kuşak Yolunda çalışmaların devam ettiği kısımda 13 menfez ve 25 bin metreküp taş duvar çalışması gerçekleştiriliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin yoğun çabaları sonucunda Kuzey Kuşak Yolu projesi artık sona doğru yaklaşıyor. Bu yol, sürücülere büyük kolaylıklar sunacak ve Malatya'nın ulaşım sorununa çözüm getirecek. Tamamlandığında şehirdeki trafik akışını büyük ölçüde düzeltecek olan bu proje, büyük bir heyecanla bekleniyor.

BENZER HABER