DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden Konteyner Kentlerde Sünnet Şöleni Duyurusu

YaşamYerelMalatya 7
Yayınlama: 6 Ağustos 2024 Salı 17:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, konteyner kentlerde yaşayan çocuklar için düzenlenecek sünnet şöleni için ön kayıtları almaya başladı. Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi ve AFAD bürolarına veya 444 51 44 numaralı TAÇ Merkezi'ne başvurabilirler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden Konteyner Kentlerde Sünnet Şöleni Duyurusu

Malatya Büyükşehir Belediyesi, konteyner kentlerde yaşayan çocuklar için düzenlediği sünnet şöleni ile toplumda sevinç ve dayanışma atmosferi oluşturacak. Eylül ayında gerçekleştirilecek etkinlik için başvurular başladı, detaylar haberimizde!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, konteyner kentlerde yaşayan çocuklar için Sünnet Şöleni gerçekleştirilecek.

MALATYA (İGFA) - Konteyner kentlerde yaşayan çocuklar için düzenlenecek Şölen, Eylül Ayının ilk haftası gerçekleştirilecek. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen vatandaşlarımızın ön kayıtları, konteyner kentlerdeki Büyükşehir Belediyesi ve AFAD bürolarında alınacak. Ayrıca vatandaşlarımız, 444 51 44 Tek Adımda Çözüm Merkezi (TAÇ) irtibat numarası ile 9 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar müracaatlarını yaptırabilecekler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek konteyner kentlerde yaşayan çocuklar için sünnet şöleni, yerel halk arasında büyük bir heyecan ve mutluluk yaratıyor. Katılımın yoğun olması beklenen etkinlik için ön kayıtların başlaması, vatandaşların ilgisini çekiyor. Şehirdeki dayanışma ve sevgi ruhu, bu organizasyonla bir kez daha gözler önüne serilecek.

BENZER HABER