DOLAR 34.29 ₺
EURO 37.09 ₺
STERLIN 44.60 ₺
G.ALTIN 3,028.14 ₺
BTC 66,957.03 $
ETH 2,473.90 $
BİST 8,908.47

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ’da 20 Kilometre Yolu Asfaltladı

YaşamYerelMalatya 4
Yayınlama: 6 Ağustos 2024 Salı 16:33 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ ilçesinin Bağköy ve Hartut mahallelerinin yollarını yenileyerek yaklaşık 20 kilometre asfalt serimi gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi'nin hummalı çalışmaları sonucunda, Akçadağlı vatandaşlar daha güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi yaşayacaklar.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ’da 20 Kilometre Yolu Asfaltladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü dev asfaltlama projesi Akçadağ'ı dönüştürüyor! Akçadağ ilçesinde gerçekleştirilen 20 kilometrelik asfalt serimi çalışmaları sayesinde, vatandaşlar artık daha konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilecekler. Detaylar için hemen okuyun!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ ilçesinin Bağköy ve Hartut mahallerinin yollarını yenileyerek,  yaklaşık 20 kilometre asfalt serimi yaptı.

MALATYA (İGFA) - Büyükşehir Belediyesi, kentte ve ilçelerde yol açma, sathi kaplama, asfalt serimi, asfalt bakımı, asfalt yama gibi yol çalışmaları yaparak, vatandaşların daha rahat seyahat edebilmesi için güvenli yol ağları oluşturuyor.

Akçadağ ilçesinde hummalı bir çalışma sergileyen Büyükşehir Belediyesi,  Akçadağ Bağköy ve Hartut mahallelerinde asfalt serimi, bakımı ve onarımı gibi yol çalışmalarını gerçekleştirdi. Akçadağ Bağköy Mahallesi’nde 12,20 kilometre, Akçadağ Hartut Mahallesi’nde 7,45 kilometre asfalt bakım, onarım ve serimini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, asfalt serim çalışmalarının yanı sıra greyderli bitümlü sıcak karışım (bsk) serim çalışmaları da yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ ilçesinde, Bağköy ve Hartut mahallelerinde gerçekleştirdiği asfalt serimi çalışmaları ile bölge sakinlerine modern ve kaliteli bir yol ağı sunuyor. Yaklaşık 20 kilometrelik asfalt serimi ve bakımı sayesinde, mevcut yollar daha güvenli hale getirilirken, seyahat edenlerin konforu da göz önünde bulunduruluyor. Kentin ulaşım altyapısına yapılan bu önemli yatırımlar, Akçadağlı vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code