DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Hekimhan'da Yol Çalışmalarını İnceledi

YaşamYerelMalatya 8
Yayınlama: 9 Ağustos 2024 Cuma 17:55 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde gerçekleştirilen yol çalışmalarını denetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Güzelyurt, Girmana, Yeni Mahalle, Mimar Sinan ve Şehit Fetih Akyüz mahallelerinde yapılan yatırımları yerinde gözlemledi. Yol çalışmalarının devam edeceğini vurgulayan Başkan Er, bölge sakinlerine kaliteli ulaşım imkânı sağlayacaklarını belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Hekimhan'da Yol Çalışmalarını İnceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Hekimhan ilçesinde yol çalışmalarını denetledi. Güzelyurt, Girmana, Yeni Mahalle, Mimar Sinan ve Şehit Fetih Akyüz mahallelerinde gerçekleştirilen yatırımları yakından inceledi. Başkan Er'in yaptığı incelemede, bölge sakinlerine daha güvenli ve konforlu ulaşım imkânları sunmak için yol çalışmalarının planlı ve etkin bir şekilde yürütüldüğü gözlemlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sami Er, Hekimhan ilçesi Güzelyurt, Girmana, Yeni Mahalle, Mimar Sinan ve Şehit Fetih Akyüz mahallelerinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

MALATYA (İGFA) - Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerinde ulaşım ağını genişletmek, vatandaşların konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilmelerini sağlamak için yol çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin birçok noktasında yol çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinin Güzelyurt, Girmana, Yeni Mahalle, Mimar Sinan ve Şehit Fetih Akyüz mahallerinde de yol çalışmaları yaparak, bölge sakinlerine kaliteli ulaşım imkânı sağlıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hekimhan ilçesinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Er, vatandaşların konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için çalışmaların devam edeceğini söyledi. Bu bağlamda Güzelyurt ve Girmana mahallelerinde sıcak asfalt ve stabilize yol; Yeni Mahalle, Mimar Sinan ve Şehit Fetih Akyüz mahallelerinde de asfalt bakım onarım, sıcak asfalt serimi gibi yol çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'in Hekimhan ilçesinde gerçekleştirdiği yol incelemesi, bölgede yapılan yatırımların vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı hedeflediğini ortaya koydu. Güzelyurt, Girmana, Yeni Mahalle, Mimar Sinan ve Şehit Fetih Akyüz mahallelerinde devam eden yol çalışmalarıyla, bölge sakinlerinin daha konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri sağlanacak. Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmaları, Hekimhan ilçesinde de kaliteli bir ulaşım ağı oluşturmayı amaçlıyor.

BENZER HABER