DOLAR 34.08 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,833.58 ₺
BTC 61,821.66 $
ETH 2,384.89 $
BİST 9,975.61

Lösemili Çocukların LÖSEV’de Yeni Yaş Coşkusu

Yaşam 8
Yayınlama: 8 Ağustos 2024 Perşembe 17:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kanseri yenmiş minik kahramanlar LÖSEV Ailesi ile doğum günlerini kutladı. İstanbul Levent İrtibat Ofisi’nde gerçekleşen eğlenceli doğum günü partisinde çocuklar dans etti, şarkılar söyledi ve atölye çalışmalarına katıldı. Doğum günü pastası kesilerek, hediyeler dağıtıldı.

Lösemili Çocukların LÖSEV’de Yeni Yaş Coşkusu

Kanserle savaşan minik kahramanlar, LÖSEV'in düzenlediği etkinlikle yeni yaşlarını kutladı. İstanbul'da adeta bir şenlik havasında geçen doğum günü partisinde çocuklar unutulmaz anlar yaşadı. Danslar, şarkılar ve bol kahkaha ile dolu bu özel etkinlik gözleri yaşarttı.

Kanserle savaşan ve tedavisi tamamlanmış minik kahramanlar yeni yaşlarını LÖSEV Ailesi ile birlikte kutladı. Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’na kayıtlı çocukların katıldığı doğum günü partisi İstanbul Levent İrtibat Ofisinde gerçekleşti. Doğum günü partisinde çocuklar dans edip şarkılar söyledi. Birbirinden eğlenceli atölye çalışmalarına katıldı ve oyunlar oynadı.

İSTANBUL (İGFA) - Kanseri yenmek için mücadele eden minik kahramanlar yeni yaşlarını kahkahalarla karşıladı. Çocuklar doğum günü pastasını da hep birlikte kesti. Kendileri için hazırlanan hediyeler ve palyaçoların verdiği balonlarla mutlu oldular. 

Kurulduğu günden bu yana lösemi ve kanser tanısı almış çocuklara ve ailelerine tedavi sürecinde destek olan LÖSEV, hastanelerde tedavileri devam ettiği için doğum günlerini kutlayamayan çocuklarla bir araya geldi.  Her ay farklı bir gönüllü firmanın ve LÖSEV Gönüllü dostlarının desteği ile gerçekleşen doğum günü kutlamalarının bu ay ki destekçisi İstanbul Manifaturacılar Çarşısı oldu. Coşkulu ve eğlenceli partiden çocuklar yüzlerinde gülücüklerle ayrıldılar. Bir günlüğüne de olsa hastane odalarındaki kötü anılarını unutmayı başardılar. Anne babalar ise çocukların yüzündeki mutlulukla mutlu oldular.

İstanbul Levent İrtibat Ofisi’nde gerçekleşen etkinlikte, tedavisi tamamlanmış ve kanseri yenmiş çocuklar mutluluk dolu bir gün geçirdi. LÖSEV'in destekleriyle her ay düzenlenen doğum günü partileri, çocuklara moral ve destek olurken onların yüzlerinde tebessümlere sebep oluyor. Aileler ise çocuklarının mutluluğuna şahit olmanın gururunu yaşıyor.

BENZER HABER