DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.39 ₺
G.ALTIN 2,859.13 ₺
BTC 62,983.91 $
ETH 2,452.43 $
BİST 9,964.58

Linet Alaçatı JJ Private Konseri ile unutulmaz anlar yaşattı!

Magazin 6
Yayınlama: 22 Haziran 2024 Cumartesi 21:33 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Güçlü sahnesi ve eşsiz yorumuyla büyük beğeni toplayan Linet, biletleri günler öncesinden tükenen konserinde hayranlarını büyüledi. Son yılların sesi Linet, Louis Vuitton imzalı özel tasarım kıyafetiyle göz doldurdu ve unutulmaz bir müzik şöleni sundu.

Linet Alaçatı JJ Private Konseri ile unutulmaz anlar yaşattı!

Güçlü sahnesi ve eşsiz yorumu ile dikkat çeken Linet Alaçatı, JJ Private'da unutulmaz bir konser verdi. Biletleri günler öncesinden tükenen etkinlik gözleri üzerine çekerken, ünlü şarkıcı Louis Vuitton imzalı özel tasarım kıyafetiyle şıklığını konuşturdu. Konser boyunca tempoyu hiç düşürmeyen Linet, geceye damgasını vurdu.

Güçlü sahnesi, eşsiz yorumu ile biletleri günler öncesinden tükenen konserinde Linet unutulmaz dakikalar yaşattı.

İSTANBUL (İGFA)  - Son yıllarda kendi kulvarının rakipsiz bir ismi haline sesiyle ve hakkıyla gelen Linet, harikulade müzik ziyafeti sundu 

Linet, bir kez daha farkini ortaya koyarak dünyaca ünlü moda devi Louis Vuitton' imzali ozel tasarim kıyafetiyle göz kamaştırdı. Konser boyunca temposu hiç düşmeyen Linet, şovuyla  geceye imzasını attı.

İstanbul'un ünlü mekanı JJ Private'da gerçekleşen konserde Linet Alaçatı, sesiyle ve performansıyla izleyicileri adeta büyüledi. Konser öncesi biletlerin tükenmesi ise Linet'in ne kadar büyük bir hayran kitlesine sahip olduğunu bir kez daha kanıtladı. Her zaman farkını ortaya koyan ve sahneye özgü enerjisiyle adından söz ettiren Linet, geceye unutulmaz anlar yaşattı.

BENZER HABER