DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Küçük Kumla'da Efsane Dereboyu Pazarı İlgi Odağı

GündemYerelBursa 9
Yayınlama: 30 Temmuz 2024 Salı 15:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı olan Küçük Kumla’da açılışı gerçekleşen meşhur efsane Dereboyu Pazarı vatandaşların ilgi odağı oldu. Dereboyu pazarının en büyük özelliği akşam açılması olurken yazlık bölgelerin vazgeçilmezi olan gece rutinine büyük katkıda bulunuyor. Vatandaşlar burada takı, kolye, giyim gibi bir sürü ihtiyacını uygun fiyatlı bir şekilde karşılarken esnafların ise satışları en üst seviyelere kadar ulaşıyor.

Küçük Kumla'da Efsane Dereboyu Pazarı İlgi Odağı

Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı Küçük Kumla'da açılan Dereboyu Pazarı büyük ilgi görüyor! Akşam saatlerinde açılan bu efsane pazar, yazlık bölgelerde alışveriş keyfini geceye taşıyor. Takı, kolye, giyim gibi birçok ihtiyacı uygun fiyatlarla karşılayabilir, esnafların satışlarını zirveye taşır.

Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı olan Küçük Kumla’da açılışı gerçekleşen meşhur efsane Dereboyu Pazarı vatandaşların ilgi odağı oldu.

BURSA (İGFA) - Dereboyu pazarının en büyük özelliği akşam açılması olurken yazlık bölgelerin vazgeçilmezi olan gece rutinine büyük katkıda bulunuyor.

Vatandaşlar burada takı, kolye, giyim gibi bir sürü ihtiyacını uygun fiyatlı bir şekilde karşılarken esnafların ise satışları en üst seviyelere kadar ulaşıyor.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan Küçük Kumla'da yer alan Dereboyu Pazarı, gece açık olması ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Vatandaşlar, uygun fiyatlarla alışveriş yaparken esnaflar da yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Bu efsane pazar, bölge halkının vazgeçilmez alışveriş noktası haline gelmiş durumda.

BENZER HABER