DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.45 ₺
G.ALTIN 2,874.78 ₺
BTC 62,992.40 $
ETH 2,452.76 $
BİST 9,900.25

Konya'da Çocuklar Renkli Uçurtmalarla 23 Nisan Coşkusunu Yaşadı

YaşamYerelKonya 4
Yayınlama: 23 Nisan 2024 Salı 12:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilgehaneler, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını rüzgârla renkli bir yolculuk temasıyla gerçekleştirdi. Uçurtma şenliği ve açık hava etkinlikleriyle çocuklar keyifli bir gün geçirdi.

Konya'da Çocuklar Renkli Uçurtmalarla 23 Nisan Coşkusunu Yaşadı

Konya'da Belediye tarafından düzenlenen Bilgehaneler etkinliği, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine 23 Nisan dolu dolu bir gün yaşattı. Uçurtma şenliği ve renkli etkinliklerle çocuklar coşkulu anlar yaşadı.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik faaliyetlerini sürdüren Bilgehaneler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı uçurtma şenliğiyle kutladı.

KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi çatısı altında şehrin çocuklarının çok yönlü gelişimine katkıda bulunan Bilgehanelerde öğrenciler, 23 Nisan’ı uçurtma şenliğiyle kutladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 104’üncü yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Dutlu Meram Parkı’nda “rüzgârla renkli bir yolculuk” temasıyla gerçekleştirilen uçurtma şenliğinde Bilgehanelerin 6. Sınıf öğrencileri bir araya geldi.

Yapıma hazır olan uçurtmaların önce kurulması, ardından uçurulmasıyla başlayan etkinlikte rengârenk uçurtmalarının gökyüzünde süzülmesinin keyfini yaşayan çocuklar ayrıca voleybol, el baskısı, dart oyunu gibi çeşitli istasyonlarda da açık havada eğlenceli bir gün geçirdi.

BİLGEHANE VE BİLİM KONYA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

Öte yandan T3 Vakfı ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde İbn-i Sina Bilgehanesi’nde faaliyetlerini sürdüren Bilim Konya’da da 23 Nisan heyecanı yaşandı. Bilgehane bahçesinde çeşitli oyunların oynandığı etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Atabey Gençlik Projesi çatısı altında şehrin çocuklarına hizmet veren Bilgehaneler, 4. Sınıftan 8. Sınıfa kadar öğrencilere milli-manevi eğitimler, ders destek programları, atölye ve etkinlikler düzenliyor. Ayrıca 4. Sınıflara Hafızlık Hazırlık Programı ve 8. Sınıflara LGS Hazırlık Programı ile de öğrencileri geleceğe hazırlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin çocuklara yönelik düzenlediği Bilgehaneler etkinliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına renk kattı. Dutlu Meram Parkı'nda gerçekleşen uçurtma şenliği ve açık hava etkinlikleriyle çocuklar hem eğlendi hem öğrendi. Bilgehaneler, çocukları milli-manevi eğitimlerle desteklerken geleceklerini de şekillendiriyor.

BENZER HABER