DOLAR 34.47 ₺
EURO 37.29 ₺
STERLIN 44.94 ₺
G.ALTIN 2,994.53 ₺
BTC 67,710.12 $
ETH 2,614.94 $
BİST 8,793.61

Konya Genç KOMEK'in İnisiyatifiyle Çocuklara Çevre Bilinci Aşılandı

YaşamYerelKonya 9
Yayınlama: 5 Ağustos 2024 Pazartesi 12:18 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK, geçtiğimiz hafta sonu çocuklar için 2. El Oyuncak Pazarı düzenleyerek çocuklara çevre, tüketim ve geri dönüşüm bilincini kazandırmayı hedefledi. Meram Melikşah Pazar alanında gerçekleşen etkinlikte öğrencilere sosyal, psikolojik ve bilişsel gelişimlerini destekleyen fırsatlar sunuldu.

Konya Genç KOMEK'in İnisiyatifiyle Çocuklara Çevre Bilinci Aşılandı

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK, çocuklara çevre bilincini aşılamak için ilham verici bir etkinliğe imza attı! Meram Melikşah Pazar alanında düzenlenen 2. El Oyuncak Pazarı, çocuklara tüketim ve geri dönüşüm konularında farkındalık kazandırarak toplumsal sorumluluk duygusunu pekiştirdi. Genç KOMEK, çocukların eğlenirken öğrenecekleri ve çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK tarafından, çocuklarda çevre, tüketim ve geri dönüşüm bilincini artırmak amacıyla 2. El Oyuncak Pazarı düzenlendi.

KONYA (İGFA) - Yaz etkinliklerine dolu dolu devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK, geçtiğimiz hafta sonu çocuklar için anlamlı bir etkinliğe daha imza atarak 2. El Oyuncak Pazarı düzenledi.

Çocukların hem eğlenip hem de çevre ve tüketim bilincini artırmaları hedefiyle Meram Melikşah Pazar alanında bu yıl ilk kez düzenlenen Genç KOMEK 2. El Oyuncak Pazarı’nda, öğrencilere psikolojik, sosyal ve bilişsel gelişimlerini destekleyecek fırsatlar sunuldu.

Çocukların eski oyuncaklarını paylaşarak ve satışını gerçekleştirerek toplumsal sorumluluk ve yardımlaşma duygusunu pekiştirdiği pazarda aynı zamanda çevreyi koruma ve kaynak tasarrufu konularında farkındalık kazanmaları sağlandı. Etkinliğe katılan öğrencilere çevreyi koruma, geri dönüşüm ve yeniden kullanımın öneminin vurgulandığı pazar, Genç KOMEK’in sürdürülebilir bir gelecek için hayata geçirdiği en anlamlı etkinliklerinden biri oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK tarafından düzenlenen 2. El Oyuncak Pazarı etkinliği, çocukların sosyal ve çevresel bilinçlenmelerine büyük katkı sağladı. Çocuklar, eski oyuncaklarını alıp satarak geri dönüşüm ve çevre koruma konularında bilinçlenirken aynı zamanda toplumsal sorumluluk ve yardımlaşma duygularını da pekiştirdiler. Bu tür etkinliklerle gelecek kuşakları çevreye duyarlı bireyler olarak yetiştirmek adına atılan bu tür adımlar, toplumun genel refahı ve sürdürülebilirliği için oldukça önemli.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code