20 Nisan 2025 Pazar
DOLAR 38.26 ₺
EURO 43.83 ₺
STERLIN 51.09 ₺
G.ALTIN 4,076.20 ₺
BTC 83,955.42 $
ETH 1,577.92 $
BİST 9,317.24

    Kocaeli'de Ali ve Nazile Yıldız Çınar Akademi LGS Merkezi Cumartesi Günü Açılıyor

    EğitimKocaeli 14
    Yayınlama: 5 Şubat 2025 Çarşamba 16:56 Kaynak: Piha Haber Ajansı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, eğitime destek amacıyla kurulan Ali ve Nazile Yıldız Çınar Akademi LGS Merkezi, 8 Şubat Cumartesi günü saat 15.00'te kapılarını açıyor. Akademi, modern altyapısı ve yenilikçi eğitim yaklaşımlarıyla dikkat çekiyor.

    Kocaeli'de Ali ve Nazile Yıldız Çınar Akademi LGS Merkezi Cumartesi Günü Açılıyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde LGS'ye hazırlanan öğrencilere destek olacak Ali ve Nazile Yıldız Çınar Akademi, Cumartesi günü kapılarını açıyor. Modern altyapısı ve fırsat eşitliği sağlayan yaklaşımlarıyla öne çıkan merkez, eğitime yatırım yapmaya devam ediyor.

    Kocaeli İzmit Belediyesi, eğitime bir yatırım daha yapıyor. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve LGS’ye hazırlanan öğrencileri desteklemek amacıyla İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ali& Nazile Yıldız Çınar Akademi LGS Merkezi, 8 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’te kapılarını açıyor. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş da katılacak. 

    120 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ MODERN AKADEMİ

    İkinci eğitim yuvası Ali& Nazile Yıldız Çınar Akademi LGS Merkezi eğitim vizyonuna yeni bir halka ekliyor. Akademi toplamda 120 öğrenci kapasitesiyle hizmet verecek şekilde tasarlandı. Bina 1 asma kat ve 3 ana kattan oluşuyor. Her katta bir sınıf yer alırken, sınıflar 35 öğrenci kapasitesine sahip olacak. Asma kattaki sınıf ise 15 kişilik kontenjanıyla dikkat çekiyor.

    MODERN ALTYAPI VE YENİLİKÇİ EĞİTİM YAKLAŞIMLARI

    Yeni akademi binasında öğrencilere sadece ders destekleri değil, rehberlik hizmetleri ve sınav koçluğu da sunulacak. Bunun yanı sıra öğrencilerin sosyalleşip becerilerini geliştirebilecekleri etkinlikler ve atölyeler de programda yer alacak.

    EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ 

    Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen kabul sınavıyla kayıt süreci başlatılan akademiye yoğun bir talep oldu. Sınavlar sadece öğrencilerin akademik başarılarını artırmayı değil, aynı zamanda eğitimde eşit fırsatlar yaratmayı da amaçlıyor. Bu önemli açılışla birlikte İzmit Belediyesi, şehrin eğitim altyapısına yeni bir soluk getirmeye ve öğrencilerin geleceğine yatırım yapmaya devam edecek.

    Kocaeli'nin eğitim alanında önemli bir adım atarak Ali ve Nazile Yıldız Çınar Akademi LGS Merkezi'ni hayata geçiriyor. 120 öğrenci kapasitesi, modern olanakları ve fırsat eşitliği misyonuyla dikkat çeken merkez, öğrencilere sadece akademik destek sunmakla kalmayacak, aynı zamanda rehberlik ve sosyal etkinliklerle desteklenecek. İzmit Belediyesi'nin eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlayan bu projesi, geleceğe yapılan değerli bir yatırım olarak öne çıkıyor.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code