DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Kocaeli Yavuz Selim Camii'nin Dış Cephesi Yenilendi

GündemYerelKocaeli 5
Yayınlama: 10 Nisan 2024 Çarşamba 11:03 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Yenişehir Mahallesi Yavuz Selim Camii'nin dış cephesinin boyanarak güzel bir görünüme kavuşturulduğu bildirildi. Cami, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan onarım, boyama ve çevre düzenlemesi çalışmaları sonucunda pırıl pırıl bir görünüme kavuştu.

Kocaeli Yavuz Selim Camii'nin Dış Cephesi Yenilendi

Kocaeli'nin İzmit Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Yavuz Selim Camii dış cephesinin yenilenmesiyle ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar büyük beğeni topladı. Cami, yapılan onarım ve boyama işlemlerinin ardından göz alıcı bir hale geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince zamanla yıpranan İzmit Yenişehir Mahallesi Yavuz Selim Camii’nin dış cephesi boyanarak, güzel bir görünüme kavuşturuldu

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ortak kullanım alanı ibadethanelerin eksiklerini ve malzeme ihtiyaçlarını imkanlar çerçevesinde gidererek, güzel bir görünüme kavuşturuyor. Bu kapsamda İzmit Yenişehir Mahallesi Yavuz Selim Camii’nin dış cephesinin onarımı ve boyası ile çevre temizliği ve düzenlemesi yapıldı. Kırsal mahalleler başta olmak üzere ibadethanelerin bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yeni yapılan camilere malzeme desteğinde bulunuyor ve ihtiyaçlarını imkanlar çerçevesinde karşılıyor.

CAMİ PIRIL PIRIL OLDU

Yenişehir Mahalle Muhtarlığı ve Yavuz Selim Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin talebi üzerine Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, camide keşif çalışması yaptı. A Takımı ekiplerince, hava koşulları nedeniyle zamanla yıpranan caminin dış cephesinin onarımı ve boyama işi tamamlandı. Boya ve işçiliği Büyükşehir tarafından karşılanan caminin ayrıca çevre düzenlemesi ve temizliği de yapılarak, güzel bir görünüme kavuşturuldu. Dernek yöneticileri ve cami cemaati, desteklerinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplumun ortak ibadet mekanları olan camilerin bakım ve onarımını gerçekleştirmeye devam ediyor. Yavuz Selim Camii'nin dış cephesinin yenilenmesiyle birlikte cami cemaati de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti. Bu tür çalışmaların toplumda olumlu bir etki yarattığı ve vatandaşların memnuniyetini sağladığı görüldü.

BENZER HABER